מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתאבלת על אובדן אהבהמאיה01/10/2017
הייתי בזוגיות פרק ב׳ 9 שנים, כולל מגורים משותפים עם הילדים מנישואין קודמים והבאת ילד משותף לעולם (היום בן 3.5). מדובר היה באהבה גדולה עם חלומות לעתיד ומשיכה מטורפת אך היו גם לא מעט קשיים. ולפני 3 חודשים בעקבות נתק מסויים שחל בינינו לחודש בערך בעקבות משבר שחוויתי עם בני הבכור (היה רק נתק ואפילו לא נפרדנו רשמית) גיליתי שהוא כבר מיהר להכיר מישהי אחרת וכבר הכיר אותה לילדים, ואני מרוב ההלם התרסקתי וחוויתי התמוטטות. ואני שואלת- איך זה יכול בכלל להיות? בזמן שאני מתאבלת על אובדן האהבה של חיי הוא כבר מיהר הלאה ואפילו לא ניסה להילחם עלינו?! וכל מה שיש לו להגיד זה שלא עשינו טוב זה לזו ושזו הדרך שלו להתמודד עם הפרידה ועם החרמנות?!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש ללמוד מהחוויה הקשה להמשך הדרך
אוראל שופן15/10/2017אני מאד מצטערת לשמוע את הסיפור הקשה הזה.
אני לא מכירה את הסיפור במלואו אך נשמע כי היו שם לפחות סביב המשבר והנתק, לא מעט קשיים בקשורת ופרשנות לא נכונה הדדית של המצב.
ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ מקצועי, וכך להתגבר על מערכת היחסים ואבדנה ולצעוד בדרך נכונה יותר אולי, לזוגיות שנכונה לך שהתקשורת בה ברורה ומשרתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)