פרידה וסיכוי להמשיך יחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה וסיכוי להמשיך יחד
    רומי
    06/10/2017

זוגיות של 7 שנים, שהיא גם האהבה הראשונה של שני הצדדים. חיינו ביחד שנה ואז בחרנו להפרד כי כל אחד לומד במקום אחר בארץ. חשוב לציין שלאורך כל הזוגיות היו התקפי קנאה רעים מאוד מצד הבן זוג, ללא שום סיבה ("הגיונית") . בחרתי לעזוב עם כל הכאב, כי פשוט הרגשתי התעללות ושאין לי איך להוציא את שנינו למקום טוב יותר. אז בחרתי לעזוב, אולי עם אחרת הוא ירגיש ביטחון. לקחתי את האשמה קצת על עצמי, ללא סיבה כמובן.
    היום, אחרי מספר חודשים שלא דיברנו אני מוצאת את עצמי נזכרת בדברים הטובים ותוהה האם יש סיכוי לעתיד ביחד?
    אני לא יכולה לשנות בנאדם, וגם לא רוצה להיות הגורם לשינוי. השינוי צריך להגיע ממקום שהבנאדם מבין שזה יעשה לו טוב, וכפועל יוצא גם לכל זוגיות שתהיה לו בין אם זה איתי או לא.
    האם אחרי תקופת נתק ארוכה יכול לקרות שינוי לטובה?
    והאם אפשר להבליג על כל התקפי הזעם והקנאה הלא בריאים האלה? אני לא רוצה למצוא את עצמי באותו מקום בעתיד
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה וסיכוי להמשיך יחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמן בדרך כלל לא 'עושה את שלו' וכדי לשפר את המצב נדרשת עבודה עצמית וזוגית

אוראל שופן
    15/10/2017

תקופת הנתק לכשעצמה, בדרך כלל לא יוצרת את השינוי, לפחות לא כזה שמחזיק מעמד מאורך זמן.
    באם שני הצדדים מעוניינים לשפר את הקשר ולהשתפר עבור הקשר, כמו גם להתגבר על מחסומים שיוצרים דפוסי התנהגות שליליים ולשפר את השליטה העצמית, בהחלט ניתן להגיע לתוצאות מדהימות ולייצר ביחד- קשר חדש.
    באם מחליטה לחזור אל מערכת היחסים הזו, חשוב שזה יהיה בליווי מקצועי ובהחלטה משותפת לייצר יחד קשר שיש בו את הנקודות החיוביות מהקשר הקודם, אך בהיעדר האלמנטים ההרסניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו