מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה ניתן לעשות כדי לשפר את היחסים?רינת הופר12/10/2017
אני ובעלי נשואים 9 שנים ויחש סה"כ 17 שנים בזוגיות.
לאחר לידת בתי הקטנה בת ה-4. חוויתי ירידה חדה בחשק המיני וגם מבחינה ריגשית. לא בטוחה האם עדיין אוהבת אותו. יש לנו שני ילדים בני 4 ו6. לבעלי יש חשק מיני והוא טוען שהוא נמשך אליי וגם אוהב אותי. אני מרגישה שהוא נמשך אליי ומנסה כל פעם לייזום יחסי מין יש לציין כי אני מנסה ברוב הפעמים לזרום איתו. אבל מרגישה לרוב שאני מאלצת את עצמי רק כדי לרצות אותו. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לשפר את היחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברר את מקור השינוי ואז להתמקד בהשבת האושר הזוגי
אוראל שופן18/10/2017את מתארת שינוי בחשק המיני כמו גם ברגש הרומנטי, ב4 השנים האחרונות, ומאז לידת הבת הקטנה.
לפני שמנסים לשפר את המצב, חשוב להבין את מקורו:
יתכן ומשהו השתנה במערכת היחסים בנקודת הזמן הזו.
יתכן וההרחבה הנוספת של התא המשפחתי השפיעה עליך, אם זו האמהות שלך, האבהות שלו, או ההורות המשותפת שלכם.
יתכן ומשהו אחר קרה בנקודת הזמן הזו- טראומה או אפילו שינוי תעסוקתי שייצרו ריחוק.
יתכן ומדובר בשינויים הורמונליים בעקבות הלידה.
וכמובן שיתכנו סיבות אחרות.
בכל אופן, אני מאד ממליצה לברר את הסיבה בינך לבין עצמך, בינך לבינו או כמובן במסגרת של ייעוץ זוגי. לאחר ההבנה של מקור הקושי, ואם מקורו באמת אינו רפואי, ניתן לעבוד בעזרת כלים שונים וממוקדים על מנת לשפר את מערכת היחסים ולהחזיר את האושר הזוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)