מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות מצוקה צריכה עצהרוחמה קליידר13/10/2017
מתוך הכרות עם תקופות ארוכות שממש אין לי אף אחד ומתוך רצון ליצור זוגיות מהר ומתוך לחץ של זמן הסתבכתי ואני מבולבלת ונלחצתי.
אבי-מכירה אותו מרחוק המון שנים ומקרוב אולי שנה.אוהב אותי.מאוד רוצה ילד או ילדה אבל התנאי שלו שקודם אני אהיה בהריון ואז נתחתן. יותר גדול ממני בערך 4 שנים או 3. היום בערב אנחנו נפגשים ומחר נוסעים לים ולרמת אביב.
רובי- מישהו לא כל כך יפה אבל ממש ממש נחמד .עובד עם מישהו שאני מכירה. דיברתי איתו רציני פעם אחת הוא מעוניין.הוא בגיל שלי קטן ממני בדיוק בחצי שנה וחצי חודש.
אמיר-מישהו גרוש מהבית קפה איפה שיש הרבה קבועים כולל אותי.מדריך ספורט חתיך.יצא לנו לדבר פעם אחת לפני החג. סיפרתי לו משהו עלי לא זוכרת בדיוק. צריך לחזור מחו"ל ואמור לדבר איתי.
דדון- מישהו גרוש ושמן ומאוד נחמד מהקפה הזה. דיברתי איתו הרבה פעמים.היום בטעות נתתי לו את הטלפון שלי והוא אמור לצלצל אלי מחר לא בבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראקציות לא בריאות
אוראל שופן09/11/2017נשמע כי את מבולבלת ביותר ואף חסרת נסיון בריא בתחום התקשורת הרומנטית.
מתוך הרקע הזה את מייצרת אינטראקציות מאד לא טבעיות שיתכן ויש בהן מרכיבים של ניצול תמימותך וחשיבתך הפשטנית על דברים.
אני ממליצה לך בחום להתייעץ וללמוד את תחום התקשורת הרומנטית לעומק בטרם יצירת אינטראקציות נוספות כדי להגן על עצמך מנזקים ועוגמת נפש.
הדוגמאות שהבאת לא מתארות באופן נכון ובריא את האופן בו נוצרים קשרים רומנטים או את האופן בו יש לבצע שיקולים בהקשר של זוגיות.
מוזמנת לפנות אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)