חוסר יוזמה מצד בן הזוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר יוזמה מצד בן הזוג
    מני
    16/10/2017

היי. אני בחור בן 26 והכרתי מישהו בן 19. בחודש הראשון בעיקר התכתבנו ואני זה שיזמתי תמיד שיחות והוא מידי פעם שחרר לי תמונות שלו ותמיד שניסיתי ליזום פגישה הוא לא יכל למרות שבאוויר הוא תמיד דיבר על זה שצריך להפגש. פתאום אחרי חודש משהו נפתח אצלו והוא התחיל לכתוב לי כל מיני הודעות חמות ושהוא אוהב אותי וכל מיני כאלה. זרמתי איתו ונפגשנו פעם אחת ושכבנו ואחר כך הוא המשיך להתכתב ולכתוב כמה הוא אוהב אותי אבל הוא לא עושה מאמץ להפגש למרות שאני מנסה לדחוף לכיוון הזה. כשביקשתי להפגש הוא דיבר על כך שבעבודה הוא מאד עמוס ודחה את זה לכמה ימים. אני לא יודע מה לחשוב ואשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יוזמה מצד בן הזוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכלול מיומנויות התקשורת הרומנטית

אוראל שופן
    09/11/2017

אינני יודעת וכמה ניסיון יש לך במערכות יחסים.
    באופן כללי זה בסדר כשצד אחד יותר יוזם בקשר, אך הצד השני כן צריך לפחות להראות נכונות ורצון טוב ולשתף פעולה במידה ומטרת הקשר היא רומנטית והקשר הוא קשר מכבד ורצוי על שני הצדדים ושניהם שלמים איתו.
    אני ממליצה לך בחום להתייעץ ולעמיק בהבנה של תחום התקשורת הרומנטית עבור הצלחתו של קשר הזה או קשרים אחרים, כדי להיות מחובר לצרכים שלך, להיות קשוב לצד השני, לדעת לתקשר ולקחת חלק במערכת יחסים חיובית ומכבדת. שאלתך מעידה על לא מעט בלבול ותסכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו