מרגישה לא בנוח עם המשפחה של חבר שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה לא בנוח עם המשפחה של חבר שלי
    אילנה
    19/10/2017

המשפחות שלי ושל חבר שלי מאוד שונות, הם מאוד משוחררים וכל הזמן עושים אצלם צחוקים ובעיקר יורדים אחד על השני, זה חלק מההווי המשפחתי שלהם. אצלנו זה ממש לא ככה, אפילו ההפך. כבר מהפעם הראשונה שפגשתי את המשפחה שלו הם ירדו עלי, ואני מבינה שככה הם אבל זה גורם לי לאי נוחות וכבר כמה פעמים באשכרה ברחתי לשירותים כדי לבכות.
    דיברתי על זה עם חבר שלי והוא אמר שככה הם מאז ומתמיד וזה לא אישי, זו פשוט האווירה ואם הוא יגיד להם משהו על זה או יבקש מהם לא לרדת עלי אז הוא חושב שהם ירדו עלי על זה שאני לא רוצה שיירדו עלי.. בקיצור אני במבוי סתום ואני מאוד מתוסכלת ויש כמות מוגבלת של פעמים שאני יכולה לסרב להזמנות שלהם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחזק את הקשר ורק אז לעמוד כצוות אל מול המשפחה

אוראל שופן
    09/11/2017

עולה מדבריך מצוקה ותחושת חוסר אונים, שאת תולה בהבדלים בין המשפחות שלך ושל בן זוגך.
    זה נכון כי משפחות עם רקע שונה והווייה שונה, לעיתים מקשות על ההתקרבות אליהן ומייצרות אתגרים בקשר, אך במקרה הזה אני לא בטוחה כי זה הקושי שיש להתייחס אליו.
    הקשר הקרוב והמשמעותי ביותר מבין כל אלו שמוזכרים בדבריך, אמור להיות הקשר בינך לבין בן הזוג שלך. מולו ההתנהלות צריכה להתרחש והוא האחראי לתיווך בינך לבין המשפחה שלו. בן הזוג אמור לייצר לך סביבה נוחה, נעימה ומזמינה ככל האפשר בבית משפחתו, ואל לו להתנער מהתפקיד הזה.
    נראה כי עליך להתמקד בשיפור התקשורת הזוגית שלכם לפני הכל, אם צריך אז בעזרה מקצועית כמובן, ואז להתפנות לשיפור האווירה המשפחתית כצוות חזק ובביטחון, ולא כיחידה וחסרת אונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו