איך להחזיר את התשוקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להחזיר את התשוקה
    ערן
    24/10/2017

אשתי ואני מקיימים יחסי מין בתדירות סבירה, אבל אחרי 15 שנות נישואין ושלושה ילדים זה נהיה טקסי וטכני. ניסיתי כבר כל מיני דברים לחידוש - סופ"ש במלון, ערב שתייה, קניתי לה מתנה סקסית, אבל זה פשוט לא עובד.. מה עוד אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להחזיר את התשוקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השבת התשוקה הביתה דרך יצירת תקשורת זוגית מינית

אוראל שופן
    12/11/2017

אני מבינה מדבריך כי אתה מרגיש שנדרש לך יותר ריגוש וחידוש בתחום המיני. בתגובה לכך, התחלת לפעול ולנסות להכניס עניין חדש, באופן אינטואיטיבי ונכון, אך דבר משניסית לא עבד לתחושתך.
    אני חושבת שחשוב לפני הכל, שתבין בינך לבין עצמך מה המצב האידיאלי שאליו אתה שואף מבחינה מינית עם אשתך. מה חסר לך היום והיית שמח אם היה מתווסף? יתכן והפתרונות שניסית הם לא כאלו שאתה מתחבר אליהם וכי יש כאלו שיותר ידברו אליך אבל אותם לא ניסית (שזה כמו לעשות אמבטיה חמה כדי 'להתפנק' כשאתה בכלל לא אוהב אמבטיות).
    בנוסף, חשוב להבין כיצד בת הזוג חווה את הדברים, ולאחד מוחות וכוחות לקראת השיפור המשותף שלכם.
    בנוסף, יתכן וייעוץ זוגי הממוקד בתקשורת המינית שלכם ובשיפורה יהיה לעזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו