מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי התנהגות של גברעינת25/10/2017
אני גרושה בת 50, לפני כשלושה חודשים הכרתי גבר. הכימיה היתה מעולה, והכל היה נפלא. אחרי חודש הוא הזמין אותי לטיול בחו״ל, למרות שמעולם לא ראיתי אותו בחברת אנשים אחרים, כנראה שלא הכרתי את מזגן האמיתי. בטיול הוא היה עצבני, חמום מוח, חיפש לריב על כל דבר, צעק עלי, נמנע מלגעת בי, ואת נסיונותי דחה. התעמתתי איתו על כך, וסירבתי לדבר איתו. קיצרתי את הטיול וחזרתי לבד. אתמול קיבלתי ממנו הודעה שהוא דורש בתוקף שאחזיר לו את עלות הטיול.
האם עלי להחזיר? הוא אף איים שיתנקם בי על כך ״שהשפלתי אותו״...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוויה רגשית מטלטלת והפקת לקחים
אוראל שופן15/11/2017אני מצטערת שחווית חוויה שכזו, במסגרתה אדם שסחף אותך רגשית, שינה את עורו אל מול עיניך והותיר אותך דחויה, מבולבלת ובודדה במקום זר.
אני מאמינה ומקווה שהחוויה הזו לימדה אותך לא מעט על כוחותיך, כמו גם על הצורך בהדרגתיות בתהליך הדייטינג ובחשיבות של ביסוס קרבה וביטחון בטרם מסתמכים על אדם אחר. אם תראי לנכון, אלו למידות שניתן לבסס ולהרחיב במסגרת תהליך אישי.
אני מאמינה כי אל לך ליצור עם האדם הלא יציב כל קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)