שינוי התנהגות של גבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי התנהגות של גבר
    עינת
    25/10/2017

אני גרושה בת 50, לפני כשלושה חודשים הכרתי גבר. הכימיה היתה מעולה, והכל היה נפלא. אחרי חודש הוא הזמין אותי לטיול בחו״ל, למרות שמעולם לא ראיתי אותו בחברת אנשים אחרים, כנראה שלא הכרתי את מזגן האמיתי. בטיול הוא היה עצבני, חמום מוח, חיפש לריב על כל דבר, צעק עלי, נמנע מלגעת בי, ואת נסיונותי דחה. התעמתתי איתו על כך, וסירבתי לדבר איתו. קיצרתי את הטיול וחזרתי לבד. אתמול קיבלתי ממנו הודעה שהוא דורש בתוקף שאחזיר לו את עלות הטיול.

האם עלי להחזיר? הוא אף איים שיתנקם בי על כך ״שהשפלתי אותו״...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי התנהגות של גבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויה רגשית מטלטלת והפקת לקחים

אוראל שופן
    15/11/2017

אני מצטערת שחווית חוויה שכזו, במסגרתה אדם שסחף אותך רגשית, שינה את עורו אל מול עיניך והותיר אותך דחויה, מבולבלת ובודדה במקום זר.
    אני מאמינה ומקווה שהחוויה הזו לימדה אותך לא מעט על כוחותיך, כמו גם על הצורך בהדרגתיות בתהליך הדייטינג ובחשיבות של ביסוס קרבה וביטחון בטרם מסתמכים על אדם אחר. אם תראי לנכון, אלו למידות שניתן לבסס ולהרחיב במסגרת תהליך אישי.
    אני מאמינה כי אל לך ליצור עם האדם הלא יציב כל קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו