התמודדות עם משבר לפני חתונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם משבר לפני חתונה

אני וחברה שלי אמורים להתחתן בעוד חודש. לפני כמה ימים עשינו שיחה שבה היא אמרה שהיא לא בטוחה שאנחנו מתאימים אחד לשני ושאולי אנחנו עושים טעות. אמרתי לה שתיקח כמה ימים לחשוב על זה. אתמול היא חזרה הביתה וסיכמנו שמתחתנים. גם לי היה זמן לחשוב בזמן הזה ועכשיו לי יש ספקות, אבל אני לא יודע אם זה ממקום של אגו - אם היא לא רוצה אז אני לא רוצה, או שאולי היא צודקת ואנחנו באמת עושים טעות? אני לא מצליח לחשוב בבהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת 'רגליים קרות'

אוראל שופן
    16/11/2017

'רגליים קרות' היא תופעה נפוצה שמאופיינת ברמות שונות של הטלת ספק בנוגע למערכת היחסים ורעיון החתונה.
    התופעה יכולה להופיע גם כשהזוגיות נפלאה וגם כשהיא בעייתית, וזאת מפני שבכל מערכת יחסים קיימים גם חסרונות, ואלו נוטים להתעצם ולהפחיד שהחלטה גורלית כמו חתונה וכשלחצים סביב האירוע מערערים את השגרה.
    תשובתי אליך יוצאת מנקודת הנחה כי ההחלטה להינשא נבעה מתוך היכרות מספקת ולאחר חשיבה- אירוסין אינה תקופה טובה לקבלת החלטות גורליות כמו פירוק החתונה. נסו שניכם להירגע, להתמקד יחד בדברים הטובים אחד בשניה ובקשר, אלו שהביאו אתכם להחלטה להינשא.
    בהקשר הזה, ייעוץ זוגי מסייע מאד להגיע למעמד החופה ממקום של בחירה ולבסס בניין של תקשורת טובה לקראת מסע החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו