חוסר בטחון במערכת יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון במערכת יחסים
    רינת
    30/10/2017

שנינו בני ארבעים פלוס גרושים עם ילדים.הקשר הוא ברובו טוב כחודשיים לאחר תחילת הקשר הוא הודה שהוא אוהב אותי אבל מפריע לו לפעמים בסקס שהיה לי משקל עודף רציתי לסיים את הקשר אבל הוא רצה שנמשיך הוא ידע שהייתי התהליך של דיאטה וכו. הסיפור הזה מאד מאד פגע בי המשכנו בקשר הורדתי במשקל אבל עדיין נשאר לי עוד קצת בעיקר באזור הבטן.הוא טוען שזה כבר לא מפריע לו הבעיה שזה יושב אצלי בראש ולא עובר אני מדי פעם שואלת אותו אם זה עוד מפריע לו והוא טוען שלא.. הבעיה שזה כעת אובססיה אצלי אני לגמרי איבדתי את הבטחון וכל כמה זמן וחושפת.שהוא נשאר איתי למרות שהוא לא ממש נמשך אלי למרות שאני מרוצה מתדירות הסקס ביננו אבל חוששת כל הזמן שהוא יעזוב אותי לטובת בטן שטוחה .אני מרגישה שאני משתגעת ואולי זה רק בראש שלי.תודה מראש על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בטחון במערכת יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה עצמית מגיעה מבפנים

אוראל שופן
    16/11/2017

אני מבינה שאת נמצאת במצב של עיסוק יתר במשקל ובבטן, ובחוסר ביטחון, כאשר הטריגר לכך היה ההתייחסות של בן זוגך לנושא בתחילת הקשר.
    אני ממליצה בחום שתפני ותתמסרי לתהליך של חיבור לעצמך, לגופך, למיניותך ולנשיותך, כמו גם לעוצמות האחרות שיש בך כאשה וכבת זוג.
    אהבה עצמית צריכה להגיע מבפנים. כשהיא שוכחת את הדרך, עלינו להתאמץ ולעזור לה למצוא אותה ואותנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו