בהליך גירושין ומרגישה לא שלמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בהליך גירושין ומרגישה לא שלמה
    ליבי
    18/11/2017

שלום רב.
    אני בהליך גירושין כבר מעל שנה שבמהלכה היה ניסיון לשלום בית אך בלי מגורים משותפים. היה ניסיון להגיע להסכם שלום בית לחילופין גירושין אך היו חוסר הסכמות על נושאים מהותיים.לא הצלחנו לקדם את הקשר . הסכמתי לחזור לגור איתו בבית שלו אך לא מימשנו את זה בסוף בגלל פחדים של שנינו. מאז עברו 3 חודשים. היו ביננו התכתבויות ואפילו שיחה מאוד ארוכה של לפחות שעתיים בה ניסינו להבין מה הפריע לכל אחד בנישואים. היתה הרגשה של ניסיון של שנינו להבין ולחשוב על מה שנאמר. סיימנו את השיחה בכך שכל אחד יחשוב.למחרת שלח לי הודעה שחשב על השיחה אך הוא מצפה ממני להתנצלות על ארוע ספציפי שקרה ביננו. אני לא מרגישה שיש מקום להתנצלות כיוון שאני זו שנפגעתי מהתנהגותו שלוותה באלימות מילולית ואף גלשה לדחיפות מספר פעמים.הרגשתי מצוקה והזמנתי משטרה. הוא אומר שלא היה ולא נברא ואומר שהעללתי עליו. הוא מבקש התנצלות.כמובן שאין לי על מה להתנצל והסברתי לו שאין מקום לאלימות . כך נותרה השיחה הזו בגדר שיחה ושוב הגענו למבוי סתום.אנחנו עומדים בפני תקופה קריטית של החלטות וחשבתי האם יש מקום להמשיך לנסות ולדבר עם גורם שלישי כמו יועץ זוגי.יש לנו ילדים משותפים והייתי רוצה לנסות להגיע לשלום בית ולנסות לשקם את הנישואין למרות שאני פתחתי בהליך.הבעיה שקרו המון דברים קשים בדרך ולא יודעת אם יש דרך חזרה.הוא הביע לאורך התקופה הזו רצון להמשך הנישואים אך לא יודעת אם הוא אמיתי.כרגע ההתלבטות היא בין לנסות ליזום פגישה עם גורם שלישי או להמשיך הלאה ולהיות שלמה עם עצמי. ייתכן כי יש לי רגשות כלפיו עדיין.
    אשמח לעצתך הכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמע כי יש לכם בסיס חזק ונכונות, וחסרים לכם הכלים המתאימים

אוראל שופן
    05/12/2017

אני שומעת את הקושי המשמעותי מאד של שניכם, בפירוק חיי נישואין ובית מתוך מקום של פחד ולמרות רגשות הדדיים. נראה כי יש בכם נכונות לתקן, לשפר, להתפתח ולבנות תשתית תקשורתית ברת קיימא. יאמר לזכותכם כי נראה שאתם מסוגלים לתקשר באופן משרת חלק מהזמן, אך בהיעדר כלים מתאימים אתם נופלים למקומות של האשמה וקרבות אגו ולא מתמודדים עם הקשיים ממקום נכון.
    על פניו, ומנסיון, נשמע כי יש כאן בסיס לתהליך ייעוץ זוגי שיהיה לו את הכח לייצר תשתית תקשורתית שתחזיק מעמד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו