מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הגיע הזמן להרים ידיים?רעות30/11/2017
אני בת 35, מעולם לא הייתי במערכת יחסים רצינית לאורך זמן. אני מאוד מתקשה לייצר קשרים זוגיים ועם השנים ירד לי הביטחון בעצמי. אני מאוד רוצה ילדים ואני בגיל שבו אני צריכה לקבל החלטות, אם לנסות להביא ילד לבד או להמשיך לחכות למשהו שנראה שלעולם לא יקרה... האם זה השלב להרים ידיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעול למען מימוש זוגי והבאת ילד במקביל
אוראל שופן17/12/2017את מעלה התלבטות מורכבת שאני פוגשת לא מעט בקליניקה. (בעיקר) נשים ברווקות מאוחרת, מתלבטות לגבי הבאת ילד לבד. אומר לך כי נסיון לייצר זוגיות מתוך לחץ להגשמת ערך המשפחה, בדרך כלל יהיה מתסכל. על אחת כמה וכמה למי שהתקשתה בתקשורת רומנטית עוד בטרם תקתוק השעון הביולוגי.
עוד אומר שהחלטה להביא ילד לעולם ללא פרטנר הינה החלטה משמעותית והדרך להגשמתה אינה פשוטה.
לבסוף, ובאם יש לך את המשאבים והיכולת לגדל ילד כהורה יחידני, או בנפרד מזוגיות, אני בהחלט ממליצה לך לפעול לקידום ההחלטה בשלב זה או אחר, ללא קשר להמשך חיפוש הזוגיות.
בהקשר של יצירת זוגיות, נראה כי קיימים פערים במיומנויות התקשורת הרומנטית שלך, וכי ניתן לשפרן ולייצר בסיס איתן ונכון ליצירת זוגיות עם או ללא קשר לשאיפה להקים משפחה בעזרת תהליך ממוקד ומותאם אישית אצלי בקליניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)