מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה שהתאים בהתחלה כבר לא עובדאריאן03/12/2017
נשואה חמש שנים + 2. בעלי עצמאי ועובד עם לקוחות סביב השעון, אני עובדת בהייטק. בעלי יכול לצאת מהבית ב-6 בבוקר, לחזור ב-12, לצאת שוב ב-4 ולחזור רק ב-11, כך שיוצא שאת ההתארגנויות בבוקר ובלילה אני עושה, בדרך כלל לבד, אלא אם אחת הסבתות מגיעה לעזור. עם הגדול זו לא הייתה בעיה ובכלל לא הפריע לי, עכשיו כשהשני נולד אני רואה שאני קורסת, אני יודעת שאורח החיים הזה היה טוב לשנינו עד עכשיו אבל הוא לא מצליח להבין למה זה כבר יותר מדי בשבילי ושאני מתקשה לעשות את כל זה לבד + לעבוד במשרה מלאה, לאר משנה מה אני אומרת הוא באמת ובתמים לא מבין... הוא מדבר איתי על כסף והכנסות ולקוחות ושהוא עובד בשביל לכלכל את המשפחה ופשוט לא רואה שאני קורסת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת המשפחה ושינוי הדינאמיקה
אוראל שופן17/12/2017זוגיות היא חיה, דינמית ומשתנה מעת לעת.
תוספת של ילד שני למשפחה, לא פעם דורשת שינוי בהתנהלות הזוגית והמשפחתית.
נשמע כי את אכן עושה מעל ומעבר, ובכלל- מרגע שאת מרגישה שאת קורסת (ועדיף אפילו לפני), יש לתקשר עם בן הזוג בצורה נכונה ולשנות את ההתנהלות הזוגית והמשפחתית כך שכל הצדדים יהיו מאושרים מהזוגיות, ההורות וההתפתחות האישית.
נראה כי נדרשת לשניכם עבודה זוגית, כי עליכם ללמוד יחד להתמודד עם המבנה המשפחתי החדש וגם לתקשר כאשר אינכם רואים עין עין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)