מה שהתאים בהתחלה כבר לא עובד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה שהתאים בהתחלה כבר לא עובד
    אריאן
    03/12/2017

נשואה חמש שנים + 2. בעלי עצמאי ועובד עם לקוחות סביב השעון, אני עובדת בהייטק. בעלי יכול לצאת מהבית ב-6 בבוקר, לחזור ב-12, לצאת שוב ב-4 ולחזור רק ב-11, כך שיוצא שאת ההתארגנויות בבוקר ובלילה אני עושה, בדרך כלל לבד, אלא אם אחת הסבתות מגיעה לעזור. עם הגדול זו לא הייתה בעיה ובכלל לא הפריע לי, עכשיו כשהשני נולד אני רואה שאני קורסת, אני יודעת שאורח החיים הזה היה טוב לשנינו עד עכשיו אבל הוא לא מצליח להבין למה זה כבר יותר מדי בשבילי ושאני מתקשה לעשות את כל זה לבד + לעבוד במשרה מלאה, לאר משנה מה אני אומרת הוא באמת ובתמים לא מבין... הוא מדבר איתי על כסף והכנסות ולקוחות ושהוא עובד בשביל לכלכל את המשפחה ופשוט לא רואה שאני קורסת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת המשפחה ושינוי הדינאמיקה

אוראל שופן
    17/12/2017

זוגיות היא חיה, דינמית ומשתנה מעת לעת.
    תוספת של ילד שני למשפחה, לא פעם דורשת שינוי בהתנהלות הזוגית והמשפחתית.
    נשמע כי את אכן עושה מעל ומעבר, ובכלל- מרגע שאת מרגישה שאת קורסת (ועדיף אפילו לפני), יש לתקשר עם בן הזוג בצורה נכונה ולשנות את ההתנהלות הזוגית והמשפחתית כך שכל הצדדים יהיו מאושרים מהזוגיות, ההורות וההתפתחות האישית.
    נראה כי נדרשת לשניכם עבודה זוגית, כי עליכם ללמוד יחד להתמודד עם המבנה המשפחתי החדש וגם לתקשר כאשר אינכם רואים עין עין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו