גיליתי שהוא נשוי והוא שבר לי את הלב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיליתי שהוא נשוי והוא שבר לי את הלב
    נורית
    21/12/2017

הכרתי מישהו מקסים ומהמם ויצאנו כמה פעמים והיה ממש מושלם, אפילו כבר דיברנו על העתיד והתוודענו על הרגשות שלנו אחד כלפי השני, דבר שלא קורה לי בדרך כלל. אתמול גיליתי שהוא נשוי... הוא אומר שהוא ואשתו כבר לא אותו הדבר ושהוא בהתחלה יצא איתי בשביל הריגוש ושהוא לא חשב שיצא מזה משהו אבל עכשיו הוא רוצה לעזוב את אשתו. אני מן הסתם לא סומכת עליו וחתכתי איתו ישר, אבל אני ממש שבורת לב ולא יודעת מה לעשות כי אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולחשוב שאולי הוא באמת יעזוב אותה בשבילי... מה את מציעה לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להכיר בהיותך קורבן להונאה ולעבד את החוויה באופן בריא

אוראל שופן
    01/01/2018

היי נורית,
    חווית הונאה, כאשר יצאת עם גבר נשוי שהתחזה לפנוי. מעבר לכך שמדובר במעשה לא חוקי, נשמע כי החוויה הותירה אותך בתחושות קשות של בלבול ולב שבור.
    מבלי להכיר את הנפשות הפועלות ואת סיפורי הרקע של כל פרט וכל מערכת יחסים במשוואה, אני לא ממליצה לך להיכנס למערכת יחסים עם אדם שמסוגל להתנהגות שכזו, מקסים ככל שיהיה.
    אוסיף ואמליץ לך להגיש עליו תלונה באם יש בך כוחות נפשיים להמשיך ולהתמודד עם האירוע, ובנוסף- ממליצה על טיפול עבורך, לעיבוד החוויה ולצורך ביסוס מחדש של ביטחון בתחום התקשורת הרומנטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו