מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ זוגיות 4 שניםדפנה26/12/2017
היי כמו שרשמתי בכותרת אני בזוגיות כבר 4וחצי שנים
תמיד היו עליות וירידות כמו כל מערכת יחסים אבל התקופה האחרונה(חצי שנה) הזוגיות שלנו בשבילי מושלמת מכל בחינה
הוא נותן בשבילי הכל מה שבעבר לא היה אנחנו נהנים מאוד אחד עם השנייה והוא באמת החבר הכי טוב שלי
אך עם זאת אני מרגישה בפנים שמשהו לא שלם אני בת 21 להורים גרושים מנסה להתרחק כמו מאש מהתנהגות כמו שאני זוכרת שאבא שלי היה מתנהג עם אמא שלי ולפעמים טיפה יש לו רגעים שמזכירים לי אותו .. ובכללי מרגיש לי שבא לי לחוות דברים נוספים ולראות איך זה לבד אבל אני אוהבת אותו מפחד לפגוע בו ולעשות טעות ואיך בכלל אומרים דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על צומת דרכים - האם הזוגיות שלי מספקת אותי?
אוראל שופן03/01/2018היי דפנה,
את מעלה מספר נושאים משמעותיים ביותר.
האחד מתייחס למודל הזוגי הלא מוצלח, שהיה נוף ילדותך, והשפעותיו על חווייתך את העולם הזוגי שלך בבגרותך.
השני מתייחס למערכת יחסים שהיו בה מורכבויות תקשורתיות כאשר דווקא היום כשיש תחושה שנעלמו רוב האתגרים ו'הכל מושלם' את תוהה אם היא מספקת אותך.
הנושא השלישי מתייחס לבלבול שנוצר כאשר מערכת יחסים רומנטית ראשונה מתמשכת ועולה השאלה אם 'יש יותר טוב?' בהיעדר נסיון קודם או מקום להשוואה.
אני מאמינה כי הדבר חיובי ביותר שאת יכולה לעשות עבור עצמך בנקודה הזו, זה לפנות לטיפול לצורך עיבוד השפעתו של המודל הזוגי בילדותך על חוויית העולם הזוגי שלך היום. בהמשך או במקביל, אני מאמינה כי עליך לסדר את הבלבול שנוצר, להתמקד בהווה ובעתיד ולהבין כיצד לייצר זוגיות עתידית שתספק אותך ותביא אותך אל מקום מאושר (עם בן הזוג הנוכחי או עם מישהו אחר) מתוך חיבור להוויה הזוגית העתידית שלך. תהליכים מהסוג השני אני מעבירה בקליניקה בעזרת כלים ייחודיים ובתהליך קצר מועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)