מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חברים של בן הזוגרומי28/12/2017
היי. אשמח לעצה והכוונה.
אני יוצאת עם מישהו מספר חודשים. הכל באמת מעולה בינינו עד שמגיע עניין החברים שלו.
אנחנו הרבה איתם, כל שישי ולפעמים גם באמצע השבוע. הבעיה היא שהם מסוג האנשים שכל החיים ברחתי והתרחקתי מהם- לא אתבייש להגיד ערסים ובנות הזוג שלהם גם לא הקאפ אוף טי שלי. כולם בחבורה מכירים אחד את השני חוץ ממני. מאוד קשה לי להשתלב בשיחות, בצחוקים ובכלל כשכולם דיי מגובשים ונהנים יחד. אני בעיקר סובלת ביציאות איתם כי גם מוצאת את עצמי לבד או משועממת. החברים הם חלק חשוב וגדול בחייו ולכן אני מקבלת וזורמת עם זה.
גם הוא מצידו התחיל לזרוק לי רמזים שאולי כדאי לי להיות יותר חברותית. ובאמת שאני מנסה אבל קשה לי איתם מאוד (ואני בן אדם חברותי מאוד בדרך כלל).
זה התחיל לתסכל אותי ברמה של לחץ אטומי לפני כל פגישה איתם.
אני לא רוצה לפגוע בו או בהם ולא רוצה שחלילה היחסים שלנו ייפגעו מזה בסופו של דבר.
אשמח לעצה או הכוונה, לפחות באיך להרגיע את עצמי לפני פגישות איתם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי להתחבר לעולם של בן הזוג
אוראל שופן03/01/2018לפעמים ההשתלבות עם עולמו של הפרטנר היא חלקה וזורמת, אך פעמים רבות היא מורכבת ודורשת מאיתנו להתקרב לאנשים שלא אנחנו בחרנו ושלעיתים גם לא היינו בוחרים לנו.
אני ממליצה לך לחשוב בינך לבין עצמך, מה הם הגורמים שמפריעים לך להשתלב, להרגיש בנוח או אפילו לזייף חיבור בהתחלה.
אולי קשה לך עם מה שבחירת החברים של בן זוגך מעידה עליו ועל מי שהוא? אולי קשה לך להיות מזוהה עם החבורה הזו שיתכן ואת מרגישה 'טובה' מהם במובנים מסויימים? אולי את מפחדת 'להיות כמוהם' אם תצליחי להשתלב? אולי זה משהו בעבר שלך שהניע אותך להתרחק מאנשים מהסוג הזה לאורך חייך?
עליך להבין מה הוא הגורם המפריע, בינך לבין עצמך או דרך תהליך אישי, ולנסות למגר אותו, למצוא את המקום בו את מתחברת דווקא למקום האנושי שמתחת להוויה היותר שכונתית ולגלות את הדרך להנות גם באופן החדש הזה ששונה ממה שאת רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)