יוצא עם מישהי שנרתעת ממגע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יוצא עם מישהי שנרתעת ממגע
    מתן
    04/01/2018

כבר בפגישה הראשונה היא אמרה לי שהיא נרתעת מחיבוקים וממגע בכלל. לא נכנסו לעומק העניין אבל הבנתי שאני צריך לתת לה את המרחק. יצאנו כבר שלוש פעמים ולא ניסיתי כלום, אבל אני לא יודע עד מתי זה צריך להישאר ככה ואיך לנסות לנשק אותה בלי שהיא תירתע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוצא עם מישהי שנרתעת ממגע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבניית אינטימיות בדייטינג

אוראל שופן
    10/01/2018

עם התקדמות קשר רומנטי, חשוב שתיבנה אינטימיות באופן הדרגתי.
    אינטימיות יכולה לבוא לידי ביטוי דרך מגע או באופנים אחרים, אך היעדר הבנייה של אינטימיות מסכנת את הקשר.
    מבחינת מגע, נשיקה אינה השלב הראשון במגע, וחשוב לבדוק עוד בטרם הנשיקה את הזמינות של הפרטנרית שלך למגע ואת תגובותיה. ניתן לבדוק זאת דרך מגע עדין במקומות לא אינטימיים כמו בגב התחתון אם אתם יושבים קרוב, או לפרוש את זרועך סביבה בישיבה או הליכה.
    אני מניחה שמגע מסוג כזה, יפתח שוב הסבר באם היא לא מוכנה אליו, או יתקבל על ידה ואז יאותת לך שאפשר בפעמים הבאות להתקרב עוד קצת בהדרגה ולפי הקצב שנעים ומוסכם על שני הצדדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו