פחד מלהתמסר עם אותו הגבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מלהתמסר עם אותו הגבר
    שיר
    07/01/2018

שלום,
    חוויתי מערכת יחסים עם עליות וירידות עם אותו גבר. יש אהבה. אבל בגלל שנפגעתי ממנו כל-כך הרבה פעמים קשה לי להתמסר אליו, לשכב איתו. נפרדנו פעמיים וכעת חזרנו שוב. האם הוא צריך להבין אותי ולהיות סבלני עד שאהיה שלמה איתו? עד שארגיש שאני רוצה? הצעד הזה קשה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מלהתמסר עם אותו הגבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף כבמה למתרחש בפנים

אוראל שופן
    14/01/2018

את לוקחת חלק במערכת יחסם עם גבר שנפגעת ממנו פעמים רבות, וכיום הגוף שלך מגיב בסירוב אליו.
    אני מאמינה כי השאלה הנשאלת היא לא 'האם הוא צריך להמתין?' אלא- מה קורה במערכת היחסים הזו?
    אני מאמינה כי נדרשת לכם עבודה זוגית משמעותית על מנת להביא את הקשר שלכם אל מקום מתפקד ונעים.
    בנוסף, אני מאמינה כי עלינו לאתר את הסיבה הספציפית לריחוק הפיזי שלך ולעבוד מולה במטרה להביא להתקרבות פיזית, ונפשית מתוך מקום מתקשר, בריא ונכון לכם. (הכוונה היא שאם הקושי לשכב איתו נובע מחוסר ביטחון לדוגמה, עלינו לפעול להבניית ביטחון או לחיזוק קשר, אם את צריכה ש'יעבוד' ויקרב אותך אליו, יתכן ונצטרך להבין את הצורך בפיצוי ונפעל ליצירת חיזור מהצד שלו, וכיוצ"ב- עלינו להבין את הקושי בכדי לצאת לדרך אל מקום בונה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו