התייעצות - מקרה של אי יכולת לגמור עם בן הזוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות - מקרה של אי יכולת לגמור עם בן הזוג
    סיגל
    12/01/2018

שלום אשמח להתייעץ.
    אני יוצאת עם גבר מזה חודש. בעל ניסיון מיני מועט מאוד.
    אני מאוד שומרת על משקל ובריאות- תזונה מסודרת ובריאה, ספורט. אתמול הואצהכין הרבה אוכל בארוחת ערב ואמר לי תאכלי תאכלי , אמרתי בצחוק אתה מפטם אותי בסוף אשמין... אמר בתגובה יופי אני אוהב מלאות.
    באופן כללי בסיטואציות אימטימיות עד כה לא החמיא לי על הגוף ובלי להשוויץ אני חושבת שאני נראית טוב מאוד והרבה גברים שהייתי איתם החמיאו על המראה.
    אתמול סיטואציה אינטימית שנייה בינינינו לא הצלחנו לשכב ולא הצליח לגמור גם מאוננות שלי ושלו לעצמו.
    אמר אחכ כי נמשך אליי , וכי כנראה זה פסיכולוגי ואולי צריך עוד להכיר ולישון יחד קודם..
    עמד לו גם לפרקים ולא הייתה זיקפה חזקה מה שלא אפשר קיום יחסי מין.
    אני חוששת ובדילמה. חוששת שלא נמשך , חוששת שנמשך אבל גם עם מאמצים לא יצליח לקיים עימי יחסים אינטימיים.
    מניסיון עם גברים אחרים הכל היה בסדר .

אשמח לחוות דעת וייעוץ מה לעשות. הוא מוצא חן בעיניי וטוב לי איתו בגדול- ממה שאפשר להגיד על חודש ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פערי משיכה וקושי בתפקוד מיני בתחילת קשר

אוראל שופן
    15/01/2018

היי סיגל,
    אתייחס בתשובתי לשני נושאים שהועלו בפנייתך.
    ראשית, באשר להערתו על גופך ועל העדפותיו ומכאן הקישור המובן שלך לקושי שלו בקיום היחסים עמך- אני מאמינה כי עלינו לקחת חלק במערכות יחסים מעצימות התורמות לביטחון העצמי שלנו גם בהקשר של גופינו. גם אם הפרטנר נמשך בדרך כלל לנשים בעלות מראה שונה, אני חושבת שאל לך לקבל את הביקורת ממנו על המראה שלך, גם לא כשהיא מרומזת או בצחוק. לכן אני ממליצה כבר בפעם הבאה שנשמעת ממנו הערה כזו או אחרת על המראה שלך להעביר לו שאת לא מוכנה לקבל הערות מהסוג הזה ושתפקידו מבחינתך הוא להרים אותך ולא להיפך.
    שנית ובהקשר של הקושי שלו בשמירה על זיקפה כמו גם להגיע לאורגזמה, ניסיון מיני מועט בשילוב עם התרגשות או לחץ בהחלט יכולים להביא למצב של קושי שלו בתפקודים הללו. באם הוא נעים לך והקשר על פניו מוצלח, אני ממליצה להכיל את המקום שלו, להעניק לו הכוונה במקומות שניתן, לשים פחות דגש על הזיקפה או השפיכה שלו ויותר על המגע ביניכם, המזמוז, ההנאה שלך ולאט לאט לראות אם ישנה התקדמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו