פחד לחץ וחרדה מזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד לחץ וחרדה מזוגיות
    חדוה
    13/01/2018

שלום,
    אני בת 29.
    לפני כחצי שנה נפרדתי מחבר שלי אחרי שנתים של זוגיות
    לאחרונה חזרנו והחלטנו לעבור לחפש דירה יחדיו.
    הפרידה נבעה ממני.
    אנחנו 3 חודשים יחדיו מאז הפרידה שבמהלכן החזרה לזוגיות היתה מלווה בהרבה קשיים מבחינתי. לא הרגשתי ממש שם ונשארתי עקב התכונות הטובות שיש לחבר שלי
    ) יש לומר כי בן זוגי עובד קשה על.אותם נושאים שבגללם נפרדנו.

במהלך ה3 חןדשים נתקפתי בהתקפי חרדה ולחץ. הייתי צריכה להחליט לאן.לפנות. היה לי כואב לאבד אותו ואת התכונות המעולות שיש לו לאט לאט האהבה התחזקה שוב אך עדין מרחף מעלי מעין ספק שקשה לי להסבירו.
    אני מרגישה שהקשר הוא מתכון בטוח לזוגיות טובה לטווח ארוך אך חסר לי במידה מסוימת האושר. וההרגשה שזה נכון. אני רואה מסביבי זוגות מאושרים עם ילדים וזה נותן לי עוד לחץ

עצוב לי להיות במצב הזה
    המצב הזה מעורר בי דיכאון ובלבול. יום אחד אני יכולה להיות הכי בהיי איתו ולמחרת.המוח שלי יעשה סוויטץ ואני אתהפך לגמרה.
    האם יש לך איזשהו כיוון מחשבתי אחר שיכול טיפה לנטרל את.הפחד הקיים ?
    בתודה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד לחץ וחרדה מזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה זוגית לקבלת החלטות וקבלת כלים להבניית אושר

אוראל שופן
    15/01/2018

היי חדוה,
    את מתארת זוגיות בעלת בסיס חיובי ונכונות לעבודה משותפת, שאת חוששת כי אינה מסבה לך מספיק אושר.
    אני לא חושבת שזה נכון לחפש דרכים לנטרל את הפחד במקרה שלך, אלא אני ממליצה לכם על עבודה זוגית שתאפשר לך/ם להבין מה אתם צריכים לקראת בניין עתיד משותף וכן- מאושר, וגם כלים שיאפשרו לכם להבנות עתיד זוגי מאושר- אם ביחד ואם לחוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו