משהו מוזר שעשיתי - חוששת איך הוא יגיב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר שעשיתי - חוששת איך הוא יגיב
    שרון
    14/01/2018

הייתי צריכה לנסוע לסמינר של שבועיים וחצי וברגע האחרון ביטלתי לא סיפרתי לחבר על הסמינר אמרתי לו שאני אהיה בחול אותה תקופה של זמן, תכלס רציתי לקחת ממנו הפסקה כבר הרבה זמן אבל לא רציתי להגיד לו בוא ניקח הפסקה כדי לא ליצור ריחוק ודרמה כי היחסים שלנו בשיא בזמן האחרון, ביום של ה"טיסה" הוא התקשר וסיננתי ביום השלישי שלחתי לו הודעה שאני אוהבת אותו אבל באלי שקט ואני איצור איתו קשר בקרוב הוא הגיב יפה ובהבנה עבר שבוע אני בוכה מתגעגעת אליו בטיירוף מרגישה חרדה לאבד אותו, הבנתי כמה אני אוהבת ומחוברת אליו, ושמחה מההפסקה הזו ותוך כדי מרגישה נורא על איך שעשיתי את זה בלי להגיד לו כלום לפני, עוד כמה ימים אני טסה על אמת אני מתכוונת לדבר איתו ולבקש סליחה שהייתי ככה בלתי צפוייה, אני קצת חוששת איך הוא יגיב, לא יודעת אם אני מגזימה אבל אני מרגישה שאפילו יש מצב שהוא יתאכזב ממני בטיירוף ואפילו יפרד ממני או יחשוב שאני מוזרה או אחת שבורחת או אולי במקרה הטוב הוא יבין ויקח את זה באיזי, אנחנו יוצאים 6 חודשים עיזרי לי תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחה משיחה בזוגיות

אוראל שופן
    16/01/2018

היי שרון,
    אינני יודעת בני כמה אתם ומה טיב מערכת היחסים ביניכם.
    ככלל, נשמע כי ההעדפה שלך לברוח במקום לשוחח תמוהה, כמו גם התגובה שלך לריחוק וזאת לצד העובדה שאת מתארת שאתם בתקופה חיובית בקשר ושלא רצית לייצר דרמה.
    לא הבנתי בדיוק את שאלתך ואת סיבת פנייתך, אני כן מאמינה עם זאת, כי עבודה על שיפור מיומנויות התקשורת הרומנטית שלך, תסייע בעדך לייצר זוגיות מאושרת עם הפרטנר הנוכחי או עם אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו