קושי בקיום יחסי מין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בקיום יחסי מין
    אחת
    15/01/2018

שלום,
    מזה ארבעה חודשים,אני במערכת יחסים עם בחור מקסים. הקשר שלנו הולך טוב, יש חיבור רגשי ופיזי עד שאנחנו מגיעים לנקודה שבה אנחנו רוצים לשכב ולא מצליחים.
    עד הנקודה הזו, הכל עובד טוב מבחינה פיזית אבל ברגע שאנחנו מנסים לשכב, לא עומד לו יותר, מה שגורם לתסכול רב, בעיקר מצידי.
    הוא טוען שהיה לו ככה גם עם בנות אחרות לפני(שעזבו אותו).אציין שכן הצלחנו פעמיים לשכב,אחרי ששתינו קצת.
    אני לא מצליחה להבין מה הפער כי בכל שאר הדברים, הוא מתפקד מצוין.

מה עושים מכאן? ביקשתי ממנו שילך לטיפול אבל הוא לא ממש טורח ללכת ואני במחשבות שלי לטווח ארוך לא רואה איך ממשיכים, אף על הרגשות החיוביים שיש לנו.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בקיום יחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית זיקפה

אוראל שופן
    16/01/2018

נכונות לטפל בבעיה שמפריעה לפרטנרית היא הכרחית למערכת יחסים רומנטית מאושרת. בפרט שמדובר בנושא כל כך בסיסי כמו קיום יחסים.
    אני מאמינה כי זה הכרחי שבן זוגך ילך לטיפול (וראשית לרופא כדי לשלול בעיה רפואית). ישנם גורמים רבים שיכולים להוביל לקושי שאת מתארת וחבל שתישארו במקום הזה ללא מענה.
    עליך כמובן להיות במקום המכיל והמבין, אך גם להוביל אותו ולהסביר לו שאתם ביחד בזה ושאת רוצה שתתגברו על הקושי כדי להנות יותר אחד מהשני ולממש את המיניות שלכם גם באופן הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו