מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בקיום יחסי מיןאחת15/01/2018
שלום,
מזה ארבעה חודשים,אני במערכת יחסים עם בחור מקסים. הקשר שלנו הולך טוב, יש חיבור רגשי ופיזי עד שאנחנו מגיעים לנקודה שבה אנחנו רוצים לשכב ולא מצליחים.
עד הנקודה הזו, הכל עובד טוב מבחינה פיזית אבל ברגע שאנחנו מנסים לשכב, לא עומד לו יותר, מה שגורם לתסכול רב, בעיקר מצידי.
הוא טוען שהיה לו ככה גם עם בנות אחרות לפני(שעזבו אותו).אציין שכן הצלחנו פעמיים לשכב,אחרי ששתינו קצת.
אני לא מצליחה להבין מה הפער כי בכל שאר הדברים, הוא מתפקד מצוין.
מה עושים מכאן? ביקשתי ממנו שילך לטיפול אבל הוא לא ממש טורח ללכת ואני במחשבות שלי לטווח ארוך לא רואה איך ממשיכים, אף על הרגשות החיוביים שיש לנו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית זיקפה
אוראל שופן16/01/2018נכונות לטפל בבעיה שמפריעה לפרטנרית היא הכרחית למערכת יחסים רומנטית מאושרת. בפרט שמדובר בנושא כל כך בסיסי כמו קיום יחסים.
אני מאמינה כי זה הכרחי שבן זוגך ילך לטיפול (וראשית לרופא כדי לשלול בעיה רפואית). ישנם גורמים רבים שיכולים להוביל לקושי שאת מתארת וחבל שתישארו במקום הזה ללא מענה.
עליך כמובן להיות במקום המכיל והמבין, אך גם להוביל אותו ולהסביר לו שאתם ביחד בזה ושאת רוצה שתתגברו על הקושי כדי להנות יותר אחד מהשני ולממש את המיניות שלכם גם באופן הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)