מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להישאר או לעזוב אותו?אחת18/01/2018
שלום אוראל,
אני נשואה כעשר לשנים לבחור בגילי (33).יש לנו שני ילדים.
נראה כי בעלי לא מרוצה ממני, או משהו דומה, כי אנחנו רבים המון, ולאחרונה התלוו למריבות גם קללות. עוד מלפני הקללות המריבות התנהלו בטונים מכוערים, באווירה של קנטור להכניע את האויב, אותי. המריבות בד"כ נסבות סביב האשמה שהוא מאשים אותי, שהיא הרבה פעמים לא מדויקת, לא נכונה או אפילו מופרכת ומקוממת. ההאשמה יכולה להיות במגוון נושאים: כסף, עובדה, ילדים וכו'. לא ניתן לשכנע אותו שהוא טועה או לקבל התנצלות כנה שיש בצידה חרטה ורצון לשפר. אני נשארת בעיקר כי אני חוששת מדייטינג ומבדידות. לעתים מרגישה שעמוק יש איזה חיבור או שמא זה פשוט כוחו של ההרגל? הלכנו לטיפול זוגי אך הוא הטיפול לא היה רציני ולא שיפר לאורך זמן. בעלי לא מוכן בשופ פנים ואופן ללכת לטיפול נוסף או שאלך לבגד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בזוגיות ללא נכונות לשפר
אוראל שופן21/01/2018אני מצטערת לקרוא כי המצב בבית קשה והתקשורת בעיקר סביב ריבים שבורה. יותר מכך אני מצטערת כי לא קיימת נכונות לשפר את המצב.
ללא סיוע מקצועי, שיכול להיות גם קצר וממוקד- ייעוץ לשיפור מיומנויות התקשורת שלכם, ניהול הכעסים ומודעות לצרכים- אני לא רואה דרך שתוביל אתכם לאושר משותף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)