מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף אני בלחץשולי21/05/2008
החבר ביקש איימל מידידה שהוא מכיר
בכל מקרה אנו חיים ביחד כשנתיים שנינו בני 40 + והיום במקרה גיליתי במחשב שהוא מתכתב עם ידידה שאני גם מכירה, אך לא טרח להגיד לי ,וכששאלתי אותו מדוע הוא לא סיפר לי ומה בכלל הוא צריך את האיימל שלה הוא אמר שהוא שכח לספר לי ,והוא כמעט לא בקשר איתה,סתם ביקש את האיימל כדי לדבר מידי פעם
השאלה שלי איך להתייחס לזה? כי אני רתחתי וכשהוא חזר מהעבודה סיפרתי לו שאני יודעת על האיימל. מה אני אמורה לעשות? האם זו בגידה וירטואלית או התחלה? למרות שהוא נשבע שאין לו שום קשר איתה ורק אתמול הוא ביקש ממנה את האיימל, אני נפגעתי כשהוא סיפר שהוא ביקש ,כאילו אני לא מספיקה עבורו? כך אני רואה אך הוא כמובן הסביר לי שאני טועה במחשבה ואין שום דבר
צריכה ייעוץ לפני פירוק הזוגיות היפה שלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחב בזוגיות וחופש הביטוי האישי
דורית כהן22/05/2008שולי יקרה, הרגיעי...קחי צעד אחד אחורה ותבדקי את עצמך...אני חושבת שתגובתך היתה מאוד מוגזמת. לקחת מייל ולהתכתב עם מישהי מהמין השני, ידידה משותפת - זה רחוק מאוד מבגידה! תני קצת חופש ומרחב פעולה והתבטאות לבן זוגך!
אבל, אם אתם חיים כך שאתם מטילים זה על זו מגבלות רבות, ולא מרשים ולא מפרגנים זה לזו כל מיני דברים - אז אולי הצעד שלו היה צעד חריג בהשוואה לסגנון החיים שלכם. לי נראה שמאוד קשה לחיות כך לאורך השנים. יש לי הרגשה שהמגבלות הללו הן תוצאה של היסטוריה מסויימת של מישהו מכם או של שניכם, הקשורה בבגידה, לא ביניכם אלא עם בני זוג אחרים, ומה שאת עושה עכשו זה להשתמש ב"עונש של מאסר עולם" על "עבירה" של "אי עצירה בתמרור עצור", אולי מתוך החשש לא להידרדר למקומות שפעם מאוד הכאיבו לך. יש זוגות שאצלם אסור לגבר להסתכל על אישה אחרת ברחוב או במסעדה. ויש זוגות שהאישה מפנה את תשומת לב בעלה ומצביעה לו על מישהי יפה כדי לפרגן לו שייהנה גם הוא ממראה העיניים. השנונות בין הזוגות היא מאוד גדולה גם בנושא הזה. אין כאן כללים נוקשים, אין "נכון" או "לא נכון"...אתם זוג חדש יחסית, עליכם ללבן את הסוגייה הזאת ביניכם בכנות, שכל אחד יגיד מה הוא מעדיף ומה חשוב לו בנושא של חופש אישי, ובכל מקרה, אל תפוצצו את הזוגיות היפה שלכם על אירוע כזה. אתם יכולים לנצל את המקרה הזה כדי להתקרב עוד יותר ע"י כך שכל אחד יגיד לשני מה באמת חשוב לו ומה כואב לו ואיך היה רוצה שזה יהיה. אני מאמינה שריבים יכולים דווקא ליצור קירבה גדולה יותר אם יודעים איך לפתור אותם בצורה בריאה, לא ממקום של כניעה, פשרה וויתור אלא ממקום של ביטוי עצמי מלא, נדיבות, פירגון והתחשבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)