לא הולך לי בדייטים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא הולך לי בדייטים
    דוד קלין זוהר
    20/01/2018

בזמן האחרון אני יוצא לדייטים והבחורה אחרי דייט ראשון במקרה הרע או דייט שני במקרה הפחות רע כותבת הודעה שזה פחות מתאים . אני נשאר חסר אונים ובחוסר יכולת או רעיון איך להציל את המצב. מניסיוני יודע כבר שלא משנה מה אגיד או מה אכתוב אני אמשיך לקבל עוד שלל תירוצים למה לא...
    אחרי כל דחייה כזאת אני שוקע בדיכאון ומנסה להבין מה עשיתי לא בסדר
    מצד אחד אחרי כל פעם כזאת אומרים לי להמשיך הלאה מצד שני אחרי כל פעם שאני ממשיך אני מגיע בדיוק לאותו מקום .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא הולך לי בדייטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לאבחן את הסיבה לקושי בדייטינג ולהתגבר עליה

אוראל שופן
    21/01/2018

נשמע כי קיים בהתנהלותך דפוס קבוע מוביל אותך פעם אחר פעם לתוצאה זהה ולא משרתת- דחייה בדייט הראשון או השני.
    בתהליך אישי קצר וממוקד, אני מאפשרת אבחון של הקשיים איתם אתה מתמודד בתקשורת רומנטית ומובילים אותך לדפוס הלא משרת איתו אתה מתמודד. בהמשך ולאחר האבחון אתאים לך תכנית עבודה באופן אישי, בעזרתה בתוך כחודשיים תשאיר את הדפוסים מאחור ותצעד למימוש זוגי בביטחון וכישרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו