מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא הולך לי בדייטיםדוד קלין זוהר20/01/2018
בזמן האחרון אני יוצא לדייטים והבחורה אחרי דייט ראשון במקרה הרע או דייט שני במקרה הפחות רע כותבת הודעה שזה פחות מתאים . אני נשאר חסר אונים ובחוסר יכולת או רעיון איך להציל את המצב. מניסיוני יודע כבר שלא משנה מה אגיד או מה אכתוב אני אמשיך לקבל עוד שלל תירוצים למה לא...
אחרי כל דחייה כזאת אני שוקע בדיכאון ומנסה להבין מה עשיתי לא בסדר
מצד אחד אחרי כל פעם כזאת אומרים לי להמשיך הלאה מצד שני אחרי כל פעם שאני ממשיך אני מגיע בדיוק לאותו מקום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לאבחן את הסיבה לקושי בדייטינג ולהתגבר עליה
אוראל שופן21/01/2018נשמע כי קיים בהתנהלותך דפוס קבוע מוביל אותך פעם אחר פעם לתוצאה זהה ולא משרתת- דחייה בדייט הראשון או השני.
בתהליך אישי קצר וממוקד, אני מאפשרת אבחון של הקשיים איתם אתה מתמודד בתקשורת רומנטית ומובילים אותך לדפוס הלא משרת איתו אתה מתמודד. בהמשך ולאחר האבחון אתאים לך תכנית עבודה באופן אישי, בעזרתה בתוך כחודשיים תשאיר את הדפוסים מאחור ותצעד למימוש זוגי בביטחון וכישרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)