זוגיות שטרם הבשילה לאהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות שטרם הבשילה לאהבה
    שירן
    20/01/2018

אנחנו זוג בגילאי ה 40 שנמצא יחד כחצי שנה. שנינו גרושים טריים. יש חיבור מצוין, הכל מושלם. הבעיה היא שהוא מרגיש הרבה רגשות אבל עדיין לא מרגיש שהוא אוהב בכל ליבו. לא רוצה שניפרד, טוען שאני הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים ושהוא מעולם לא היה כ"כ מאושר. טוען שמחודש לחודש הרגשות שלו מתגברים ומתחזקים והוא מאמין שהוא יגיע לשם מבחינת האהבה.
    אני תוהה לעצמי אם מה שלא קרה עד עכשיו עדיין יכול לקרות. ואם הכל מושלם (כולל תשוקה וחיבור מיני), איך זה שהוא עוד לא מרגיש את זה?
    מתלבטת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות שטרם הבשילה לאהבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה היא אהבה?

אוראל שופן
    21/01/2018

לא פעם קשיים נולדים בקשרים נכונים וטובים, בשל פערים בהגדרות של ערכים או רגשות, ממש כמו בדוגמה שלכם.
    אני מסכימה כי אין זה פשוט לקחת חלק במערכת יחסים שלא מאפשרת לך את האישור של ההדדיות ברמת הרגש, אך במקרה הזה נשמע כי הפער הוא לאו דווקא ברגש אלא בפרשנות או בהגדרה שלו.
    איך את מגדירה אהבה? איך הוא מגדיר אהבה? איך הוא מגדיר את מה שהוא מרגיש עכשיו? האם הרגיש פעם אהבה? שכן, הוא מעיד כי את הדבר הטוב ביותר שקרה לו וכי מעולם לא הרגיש כה מאושר... מה חסר לו כדי להרגיש אהבה?
    אלו דברים שחשוב לדבר עליהם.
    לפעמים צריך למען האושר האישי והמשותף, להניח את האגו בצד, לשאול שאלות, וליצור במקום השפה שיש בה פערים שמעכירים את האווירה- שפה משותפת. אשמח לסייע בעדכם לחזק את הבסיס ואת יסודות השפה המשותפת בקש היפה הזה שנרקם ביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו