אוננות והשפעה על יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות והשפעה על יחסים
    רחלי
    14/02/2018

שלום! אני בת 28.
    לאחרונה יצא לי להכיר בחור וולראשונה התוודעתי לנגיעה אינטימית (כן, בגיל 28, אני מבית דתי). יצא לנו כבר כמה פעמים.
    הוא מענג אותי למטה וזה נעים לי, אבל כל כמה שניות אני צריכה לעצור אותו כי קצת כואב לי, מין חוסר נעימויות כאלו. אני תמיד מחזיקה לו את היד למקרה שהחוסר נעימות תגיע והוא יצטרך לעצור...
    גם כשהיה לי כיף במשך זמן לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, וזה מדאיג אותי.
    אח"כ חשבתי על זה שאני מאוננת מגיל 14 עם הרבה שמיכה שאני דוחפת ומתגרה. אני לא רגילה שאין לי דבר כזה בין הרגליים. אולי הרגלתי את עצמי לגמור בצורה מסויימת- "אגרסיבית", ועכשיו אני לא יכולה לגמור בדרך העדינה והרגילה?
    ולמה זה כואב לי?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות והשפעה על יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוש באורגזמה עם פרטנר

אוראל שופן
    14/03/2018

בהחלט יתכן שהפרשנות שלך נכונה, ושהגוף שלך התרגל לגמור בדרך מסויימת ולכן קשה לך לגמור בדרך אחרת.
    אני ממליצה שתנסו דרכים שונות של מגע ביחד- אם זה על תחתונים/ ללא תחתונים/ מגע חלש/ מגע חזק/ מין אוראלי/ חיכוך של איבר המין שלכם זה בזה- עד שתמצאו דרכים שמענגות אותך ואף מביאות אותך לאורגזמה.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל למה כואב לי לפעמים?

השואלת
    23/03/2018

כשהוא נוגע לי בדגדגן? עד כדי שאני עוצרת אותן כל כמה זמן? לפעמים הוא נבהל ממני, זה גרם לי להבין שזה לא רגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אין סיבה רפואית, מומלץ לפנות לעבודה עצמית או זוגית מינית

אוראל שופן
    28/03/2018

ממליצה סביב כאב לפנות לרופא נשים.
    באם אין אבחנה פזיולוגית ניתן להבין במסגרת טיפול או ייעוץ מיני מה יושב מאחורי הכאב והקושי ביחסים בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו