אני חושבת שהוא מתבייש בי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני חושבת שהוא מתבייש בי
    רונית
    17/02/2018

,
    אני בת 36 גרושה פלוס ילד. היו לי נישואים לא טובים, הכרתי בתקופת ההפרדות את בן זוגי שהיה נשוי גם אז. ניהלנו רומן, בסוף אשתו גילתה עליי, הוא לא רצה לחזור אלייה והם התגרשו לפני שנה. אנחנו יחד כמעט 5שנים.מיד לאחר הגירושים הוא עבר לגור איתי.. אנחנו רבים מדי פעם על עניין ההתקדמות
    אני מצפה להכרה, להפגש עם הילדים, עם המשפחה שלו, ובעתיד להתחתן. הוא אהבת חיי ומעולם לא הצלחנו להפרד. לא מזמן נכנסתי להריון ממנו ועשיתי הפלה כי עכשיו הוא טוען שזה שוב ללכת עקום והוא לא רוצה כרגע ילד. עברנו משבר קטן עם ההפלה וחזרנו שוב. אני חושבת שהוא מתבייש בי כי כולם יודעים שהרסתי כביכול אץ הבית שלו, כל המשפחה שלו בעיקר. איך מתמודדים עם זה ואיך גורמים לו להתקדם? הוא כל הזמן לוקח את הדברים לאט מדי מה שמםחיד אותי, ואני מרגישה שאני מחפשת כל הזמן מחויבות ממנו ועל זה הריבים. אני מרגישה וגם הוא שעם כל מה שעברנו אנחנו לא יכולים אחד בלי השני.
    מה דעתך בנושא? חוץ מזה הוא אדם נהדר וחבר הכי טוב שלי.. אבל אני זקוקה להכרת וסוג של התקדמות.. תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חושבת שהוא מתבייש בי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך לעיבוד העבר, ובניין תשתית תקשורתית בונה לקראת אושר זוגי

אוראל שופן
    14/03/2018

את משתפת פה במערכת יחסים מורכבת ומתארת מצב של צרכים לא מסופקים שלך אל מול קשיים שלו לספק אותם בעיקר לאור נסיבות.
    אני מאמינה כי לצורך עיבוד העבר ובמיוחד לשם הבניית תקשורת קשובה לצרכים לבניין עתיד מאושר יחד, עליכם לפנות לייעוץ זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו