מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חושבת שהוא מתבייש בירונית17/02/2018
,
אני בת 36 גרושה פלוס ילד. היו לי נישואים לא טובים, הכרתי בתקופת ההפרדות את בן זוגי שהיה נשוי גם אז. ניהלנו רומן, בסוף אשתו גילתה עליי, הוא לא רצה לחזור אלייה והם התגרשו לפני שנה. אנחנו יחד כמעט 5שנים.מיד לאחר הגירושים הוא עבר לגור איתי.. אנחנו רבים מדי פעם על עניין ההתקדמות
אני מצפה להכרה, להפגש עם הילדים, עם המשפחה שלו, ובעתיד להתחתן. הוא אהבת חיי ומעולם לא הצלחנו להפרד. לא מזמן נכנסתי להריון ממנו ועשיתי הפלה כי עכשיו הוא טוען שזה שוב ללכת עקום והוא לא רוצה כרגע ילד. עברנו משבר קטן עם ההפלה וחזרנו שוב. אני חושבת שהוא מתבייש בי כי כולם יודעים שהרסתי כביכול אץ הבית שלו, כל המשפחה שלו בעיקר. איך מתמודדים עם זה ואיך גורמים לו להתקדם? הוא כל הזמן לוקח את הדברים לאט מדי מה שמםחיד אותי, ואני מרגישה שאני מחפשת כל הזמן מחויבות ממנו ועל זה הריבים. אני מרגישה וגם הוא שעם כל מה שעברנו אנחנו לא יכולים אחד בלי השני.
מה דעתך בנושא? חוץ מזה הוא אדם נהדר וחבר הכי טוב שלי.. אבל אני זקוקה להכרת וסוג של התקדמות.. תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך לעיבוד העבר, ובניין תשתית תקשורתית בונה לקראת אושר זוגי
אוראל שופן14/03/2018את משתפת פה במערכת יחסים מורכבת ומתארת מצב של צרכים לא מסופקים שלך אל מול קשיים שלו לספק אותם בעיקר לאור נסיבות.
אני מאמינה כי לצורך עיבוד העבר ובמיוחד לשם הבניית תקשורת קשובה לצרכים לבניין עתיד מאושר יחד, עליכם לפנות לייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)