אני חייבת תשובה ואני בלחץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני חייבת תשובה ואני בלחץ
    חלי
    22/05/2008

דורית שלום !
    אני בת 16 ולחברה הכי טובה שלי יש חבר.
    לפני חודש בערך יצאתי עם שלושתם לבלות והיום גילתי שהם נפרדו סופי!!
    אני המשכתי לדבר עם החבר שלה בהתכתבות במחשב גם בזמן שהם היו חברים.
    הוא היום סיפר לי שהוא אוהב אותי ואני באמת גיליתי איזה רגש כלפיו אבל אני לא רוצה להיות באמצע בין החבהרה הכי טובה שלי שאחר כך טאם היא תראה אותי איתו היא תכעס ולא תדבר איתי יותר.
    אני לא ניסיתי לשאול אותה אם היא יוצאת אם מישהו אחר..כי לטענתו הוא אמר שהיא יוצאת עם מישהו אחר.
    מה לעשות?
    תוכלי לתת לי כמה עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייבת תשובה ואני בלחץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנהגי בזהירות ובשיקול דעת

דורית כהן
    28/05/2008

חלי יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי, מקווה שזה עדיין רלבנטי. בכל מקרה, בידקי עם עצמך קודם כל האם את ממש מאוהבת בבחור או שסתם מחמיא לך וכיף לך שהוא מתעניין בך. אם אינך מאוהבת בו - אל תתחילי אפילו כי את סתם מסכנת את החברות עם חברתך. אם את מאוהבת - מה שאני מציעה הוא להמתין קצת, ואז לשאול את חברתך איך היא תרגיש אם תתחילי לצאת עם החבר לשעבר. כדאי שתדעי שקורה הרבה פעמים שנפרדים וחוזרים אפילו כמה פעמים, ונאי מציעה לך לקחת את הזמן ולהתנהג בזהירות כדי לא להפסיד את החברה הכי טובה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלי תקשיבי

נועם
    29/05/2008

בנים זה משהו שבא והולך, משהו זמני, חברות הן לנצח!!!
    אין מצב שבגלל בנים תפסידי חברות....
    ותאמיני לי שאם יהיה משהו בינך לבחור ההוא, יהיה ריב ענקי בינך לבין חברה שלך....
    לא כדאי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו