מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חייבת תשובה ואני בלחץחלי22/05/2008
דורית שלום !
אני בת 16 ולחברה הכי טובה שלי יש חבר.
לפני חודש בערך יצאתי עם שלושתם לבלות והיום גילתי שהם נפרדו סופי!!
אני המשכתי לדבר עם החבר שלה בהתכתבות במחשב גם בזמן שהם היו חברים.
הוא היום סיפר לי שהוא אוהב אותי ואני באמת גיליתי איזה רגש כלפיו אבל אני לא רוצה להיות באמצע בין החבהרה הכי טובה שלי שאחר כך טאם היא תראה אותי איתו היא תכעס ולא תדבר איתי יותר.
אני לא ניסיתי לשאול אותה אם היא יוצאת אם מישהו אחר..כי לטענתו הוא אמר שהיא יוצאת עם מישהו אחר.
מה לעשות?
תוכלי לתת לי כמה עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנהגי בזהירות ובשיקול דעת
דורית כהן28/05/2008חלי יקרה, סליחה על העיכוב בתשובתי, מקווה שזה עדיין רלבנטי. בכל מקרה, בידקי עם עצמך קודם כל האם את ממש מאוהבת בבחור או שסתם מחמיא לך וכיף לך שהוא מתעניין בך. אם אינך מאוהבת בו - אל תתחילי אפילו כי את סתם מסכנת את החברות עם חברתך. אם את מאוהבת - מה שאני מציעה הוא להמתין קצת, ואז לשאול את חברתך איך היא תרגיש אם תתחילי לצאת עם החבר לשעבר. כדאי שתדעי שקורה הרבה פעמים שנפרדים וחוזרים אפילו כמה פעמים, ונאי מציעה לך לקחת את הזמן ולהתנהג בזהירות כדי לא להפסיד את החברה הכי טובה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי תקשיבי
נועם29/05/2008בנים זה משהו שבא והולך, משהו זמני, חברות הן לנצח!!!
אין מצב שבגלל בנים תפסידי חברות....
ותאמיני לי שאם יהיה משהו בינך לבחור ההוא, יהיה ריב ענקי בינך לבין חברה שלך....
לא כדאי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)