שלום צריכה עצה בקשר לזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום צריכה עצה בקשר לזוגיות
    נעמי
    23/02/2018

אני וחבר שלי שנתיים וחצי יחד מתוכם שנה וחצי גרים יחד
    היו לנו הרבה ריבים על מטלות מצידי והוא הרגיש שאני תמיד יוצאת עליו ולא מעודדת אותו ולא עוזרת לו בחייו כי אפילו כשהוא היה מדוכא דיברתי על מטלות וכעסתי עליו על שטויות ואפילו צעקתי עליו על מטלות
    זה נשמע קטנוני אבל כל פעם הוא נפגע וביקשתי סליחה הוא סלח ואז זה חזר וחזר ותמיד הבטחתי שאשתפר ובאמת השתפרתי אבל לא מספיק
    עד שלבסוף לפני כמה ימים הוא ממש נפגע ממני והחליט שניפרד ושנמאס לו לתת לי הזדמנויות
    אמרתי שלא אוותר ושהפעם אראה לו שזה לא רק מילים, אני רוצה לעשות שינוי אמיתי ואפילו רציתי ללכת לפסיכולוג.
    הוא אמר שאראה לו כי נמאס לו רק ממילים
    ואנחנו עדיין גרים יחד ובהתחלה הוא היה ממש קר ואז כבר קצת פחות והיה נראה שאכפת לו ממני ושאל לאן אני הולכת וכו ואני בזמן הזה ניסיתי לחשוב איך להראות לו באמת שהפעם זה יהיה שונה
    ואז הוא אמר שהוא ככ פגוע שהוא באמת לא אוהב אותי
    אמרתי שאם אין בכלל רגש אז שום דבר שאעשה לא באמת ישנה את זה.
    והוא אמר שאולי זה כן ישנה את זה אך הוא מפחד באמת שזה לא, כי הוא לא שולט ברגשות שלו וכשהייתי בעבודה בימים האחרונים הוא לא התגעגע והתבאס כשחזרתי
    ואני תוהה האם בכלל שווה לנסות לתקן? כי אם הוא כבר לא אוהב אותי בכלל אז זה שפתאום זה ישתנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורך לא מסופק בשותפות שגורר מריבות

אוראל שופן
    14/03/2018

ככל הנראה שותפות הינה ערך משמעותי עבורך, ואינה זוכה למענה מטעם בן הזוג באופן שמספק אותך. כתגובה לכך, ובמקום להתנהל באופן מסודר כך שהוא יקח חלק במטלות באופן שישביע את רצון שניכם, את מעירה לו שוב ושוב ממקום של כעס, מה שהוא תופס כזעם וחוסר התחשבות.
    במידה ושניכם מעוניינים להיות ביחד ורוצים לשפר ולהבנות תשתית איתנה של תקשורת נכונה למען האושר הזוגי העתידי שלכם- אתם מוזמנים לפנות לייעוץ זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו