משבר בנישואים לאחר תקופה קצרה מדי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר בנישואים לאחר תקופה קצרה מדי
    נטע
    02/03/2018

היי , אני נשואה כשנתיים , אחרי זוגיות של כ4 שנים..
    אני מרגישה כבר תקופה מאוד ארוכה שהנישואים הללו היו טעות . בעלי אדם טוב מאוד הגון ויהיה אבא נפלא לילדים .
    אני ממש חושבת שאני כבר לא אוהבת אותו . הכל דעך
    הכל כל כך שגרתי ולא מעניין אני לא נמשכת אליו.
    ואני ממש שוקלת בכובד ראש להפרד . לשחרר אותו .
    אני מרגישה שאין משהו שיכול להחזיר לי את הרגשות שהיו לי אליו. אם הוא היה חותך ממני זה הייה מאוד מקל עליי. אבל לצערי זה לא יקרה לעולם וזה צעד שיהיה חייב לבוא ממני.
    אני מרגישה שבא לי להיות לבד כל הזמן . מעצבן אותי שהוא הרבה בבית אני תמיד מחכה שילך לעבודה או לחברים כדי שאוכל להיות לבד .
    אני מבינה שכל מה שאני מספרת זה ממש לא סיבה לגירושים אבל אני לא רואה דרך אחרת...
    מה דעתך ? לעשות מה שהלב אומר או לנסות להשאר ולתקן את מה שנהרס?
    לי אין חשק להשאר והדבר היחידי שמדאיג באמת זה איך לחלק את הרכוש ,אני אשכרה דואגת למה שלא צריך לדאוג ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבוד על הזוגיות או להמשיך הלאה?

אוראל שופן
    14/03/2018

תראי נטע, במידה ואת אכן מעוניינת לייצר אושר זוגי בעתיד שלך, להשיב את המשיכה והעניין לקשר ולייצר 'ביחד' נעים וכיפי- זה בהחלט אפשרי במסגרת עבודה זוגית, במידה ואכן קיים בסיס איתן כפי שאת מתארת.
    במידה ואת רוצה לוותר וכבר נמצאת בחוץ, אז כמובן שכל שנותר הוא לאחל לך הצלחה- עבדי ונסי להבין מה לא עבד מבחינתך, מה גרם לשינוי, ואל תשחזרי את הדפוס בקשרים הבאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו