חבר שלי אוהב אותי אך לא נמשך אלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר שלי אוהב אותי אך לא נמשך אלי
    ענבל
    12/03/2018

אני בת 20, יש לי חבר שנה ו- 9 חודשים. הוא החבר הראשון שלי והנשיקה הראשונה שלי.
    לאט לאט התקדמנו מבחינה מינית אבל נעצרנו לפני חדירה. בכל פעם שניסינו נכנסתי ללחץ, עצרתי אותו ולפעמים דחפתי אותו ממני.
    אני מאוד רוצה את זה ואני מבקשת ממנו להתנגד אלי ולנסות למרות שאני עוצרת אותו אבל זה לא מצליח, אני לא מצליחה להרגע ונכנסת ללחץ בכל פעם מחדש.
    לאחר כמה פעמים פשוט הפסקנו לנסות, הוא כבר לא מעוניין במין איתי, אין לו חשק והוא משוכנע שגם לעולם לא יהיה לו.
    כבר מעל לחצי שנה שאנחנו לא מנסים בכלל, וגם לפני זה אחת לכמה חודשים. סך כל הפעמים שניסינו לא עולה על 10.
    מבחינתי יש עוד טעם להמשיך ולנסות אבל הוא לא מעוניין.
    הצעתי שנפרד כי בעיניי מערכת יחסית ללא סקס היא לא ריאלית, למרות שכרגע זה לא מפריע לנו, אני מאמינה שבשלב מסויים זה כבר יהיה אחרת.
    הוא לא מוכן שנפרד כי הוא אוהב אותי והוא אומר שהוא מוכן לוותר על סקס.
    אני חושבת שאנחנו מבזבזים את הזמן שלנו ושמערכת יחסים כזאת לא תחזיק הרבה זמן.
    אני לא מסוגלת להשלים עם העובדה שלא ננסה יותר לעולם, אך אנחנו לא מוכנים להפרד כי אנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה וחוץ מזה הכל מושלם.
    איך אפשר לגרום לו להמשך אלי שוב ולהתגבר על ה"טראומה"? איך אני יכולה להתגבר על הלחץ ועל הרפלקס הבלתי נשלט שלי לעצור אותו בכל פעם?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי במיניות

אוראל שופן
    28/03/2018

אכן נשמע כמו מצב לא פשוט בכלל אך לחלוטין אפשרי לעבודה זוגית ומינית, במיוחד בהתבסס על האהבה והנכונות של שניכם לקשר.
    ממליצה בחום על ייעוץ מיני, מקום בו תוכלו להבין גם את המקור לתגובה המתגוננת שלך מפני חדירה ולעבוד עליה, וגם לעבוד איתו על חוסר החשק בעקבות ההדיפות החוזרות ונשנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו