זוגיות בהתחלת הקשר- נפרדות לעומת יחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות בהתחלת הקשר- נפרדות לעומת יחד
    סיון
    13/03/2018

שלום רב,

התחלתי קשר עם בחור ואנו יוצאים מה 3 חודשים. טוב לי איתו מאוד, מעניין לי איתו ,אני נמשכת אליו ומרגישה עימו בנוח. יחד עם זאת, אני אדם שמאוד אוהבת את המרחב האישי שלו וסוליסטית באופיי. אוהבת אנשים, אך גם מאוד את הלבד שלי. לחזור אחרי יום עבודה או לימודים וערב שקט עם עצמי של מנוחה, טלוויזיה, א.ערב..
    אומרים שבתחילת קשר רוצים כל הזמן להיות עם בן הזוג. אני מרגישה שבא לי להיות איתו אבל לא 24-7... אלא מספיק לי שנפגש 3 פעמים בשבוע כוולל שינה משותפת וחלק מהימים בנפרד...האם זה מעיד שמשהו לא טוב ? או שמא זה נורמלי? כי אני מרגישה שבא לי מאוד להמשיך וכשלא היה לי קשר זוגי הרגשתי רע ומאוד כמהתי לזה.. או שמא זה נורמלי להרגיש ככה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות מפגשים שמתפתחת בהדרגה היא תדירות נכונה

אוראל שופן
    28/03/2018

אני לא מכירה את הרקע רומנטי שלך וגם לא הסברת על הצרכים שלו במובן של תדירות ומינון המפגשים.
    באופן כללי נשמע כי הצורך שלך בשהות משותפת הוא במקום הגיוני ובריא. קשר צריך להתקדם באופן הדרגתי כך שמעת לעת נפגשים ומתקשרים יותר ויותר, ודווקא קשרים שמתחילים באינטנסיביות מאד גדולה הם קשרים נפיצים במידה מסוימת.
    באם המצב נוח ונעים לשניכם, אין סיבה להתעמק בו. עם זאת שימו לב כי לא נוצרת תקיעות וכי עם הזמן אתם מעמיקים את תדירות התקשורת והמפגשים שלכם, גם אם זו הדרגתיות איטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו