לא יודע מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    aaron
    26/05/2008

אני וחברה שלי כבר 3 שנים ביחד, לפני חודשיים הודעתי לחברה שלי שאני רוצה להיפרד ממנה והיא ביקשה חודשיים נוספים כדי להוכיח לי שאני טועה ושהיא יכולה להשתנות.
    אני בן 26 והיא 21 אני אוהב אותה אך מרגיש שלא חוויתי מספיק יחסים, זהו הקשר הראשון שלי ואני לא יודע מה לעשות, אולי אני מפחד להישאר לבד, לא יודע, אך רוצה לקחת החלטה נכונה.
    בסופ"ש הקרוב אני צריך להודיע לה על החלטתי ואין בכוונתי למשוך זאת, אך עדיין לא החלטתי.
    אני מאוד מתלבט ולא יודע מה לעשות...

מקווה לשמוע את עצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יש ספק - בשלב כה מוקדם - היפרדו

דורית כהן
    28/05/2008

אהרון יקר, ממכתבך עולה שאינך שלם עם המשך הקשר הזה. חשוב לך לחוות קשרים נוספים גם בגלל גילך הצעיר וגם בגלל שלא חווית עדיין יחסים עם נשים אחרות, ואתה מאוד צודק. אני דווקא שמחה שלא קל לך לעשות את הצעד של פרידה, זה אף פעם לא פשוט, כי אתה נשאר לבד פתאום, בלי שיהיה לך משהו ברור באופק, וגם משום שאתה פוגע במישהי אחרת, בהנחה שהיא רוצה בהמשך הקשר. כמעט אף פעם זה לא יהיה הדדי, ששני בני הזוג רוצים להיפרד במקביל, ותמיד יש לצפות שזה יהיה מכאיב. אבל אם אינך שלם עם הקשר, על פי מה שאתה כותב - ולא השתנה שום דבר מהותי בתחושותיך כלפיה - עמוד בדיבורך כלפי עצמך וכלפיה - ואל תמשוך זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו