החבר של החבר שלי מפריד בנינו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החבר של החבר שלי מפריד בנינו
    ג'ולייטה
    07/06/2007

שלום לכולם ...
    אז ככה. יש לי חבר במשך שנה אוטוטו,היחסים בנינו מצויינים פרט לדבר אחד
    חבר שלו.
    חבר שלו "פרפר" עם כל המשתמע מכך מעשן,מבלה בכל מני פיק אפ ברים, שותה, וכו'...
    אני אינני רוצה שחבר שלי יגרר אחרי אותו חבר ואני מאוד מפחדת מזה.
    חבר שלי אינו יוצא איתו למועדונים וכו'...אבל כל פעם שהוא הולך אליו הביתה אני חוששת ומפחדתוכנ"ל גם לגבי טלפונים והתכתבויות למניהם בניהם..אולי זה ישמע קצת מוגזם אבל אני ממש מרגישה כאילו החבר הזה הוא "המאהבת" שלו...אני מתחילה לא לסבול את אותו חבר וכל פעם שאני שומעת את השם שלו אני מקבלת פריחה בכל הגוף...אנחנו רבים כל הזמן בגלל אותו חבר אני ממש לא רוצה להציב בפני חבר שלי אולטימטום או אני או החבר.... כמו שאני לא הייתי רוצה שהוא יציב לי אולטימטום ככה אני לא יעשה את זה לו. אבל החבר הזה הורס בנינו את הזוגיות מה לעשות? אני ממש מיואשת מהנוכחות של החבר הזה בחיים של בן הזוג שלי...!!! למישהו יש פיתרון? כי אני ממש אובדת עצות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את נודניקית

שיר
    09/06/2007

את נשמעת לי ממש נודניקית!
    חבר שלך בן אדם בוגר ואת לא תבחרי לו את החברים! הוא כבר לא ילד ע"מ שאת תחששי שמה ישפיע עליו החבר לרעה (אלא אם כן הוא בן 15?!).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צודקת

ג'ולייטה
    09/06/2007

איך את היית מרגישה אם לבן זוג שלך היה חבר כזה???
    היית עושה הכל ע"מ להרחיק אותו ממנו שלא ישפיע עליו לרעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכנסתם לתפקיד "אמא" ו "ילד מתמרד"

דורית כהן
    09/06/2007

ג'ולייטה היקרה, אפשר לראות בחבר הזה משהו סימלי: הוא מסמל וממחיש את הצורך של החבר שלך בעולם משלו בו לך אין זכות התערבות. אני יכולה להבין את הדאגה שלך שהוא יגרר, אבל אני גם שומעת מבין השורות שאת לא ממש סומכת עליו. לדעתי, ברגע שאת תופסת פיקוד עליו באיזה תחום שהוא, ודורשת ממנו לוותר על משהו יקר לו, את מכניסה את יחסיכם לבעייה: את חובשת בהיבט הזה "כובע" של "אמא" והוא נכנס לתפקיד ה"ילד המתמרד". עד מהרה הוא ייאלץ להסתיר מפנייך דברים שהוא עושה עם החבר ההוא, את תחשדי עוד יותר כי תרגישי את ההסתרה, ויהיו פיצוצים ומריבות על הרקע הזה. הצורך שלו בחופש ילך ויגבר, ואם "תאסרי" עליו להיפגש עם החבר הזה - יהיו דברים אחרים שהוא ירגיש צורך לעשות בחופשיות שהוא ימצא לנכון לעשות מבלי לשתף אותך.
    בקיצור - זוהי מתכונת לפיצוצים חוזרים ונשנים לאורך כל החיים.
    יחד עם זאת, אפשר להשתמש בדיוק בבעייה הזאת כדי לצמוח לשלב הבא ביחסיכם. אם תצליחו לפצח את המוקש הזה בצורה בוגרת, כמו שני מבוגרים ולא כמו אמא וילד - זה יקפיץ את היחסים שלכם לרמה אחרת. אם תלכו לייעוץ, זו תהיה הזדמנות לברר את נושא חוסר האמון, ותוכלו להרוויח מכך לא רק בנושא (הסימלי) של החבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו