מצהיר שהוא לא רוצה ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצהיר שהוא לא רוצה ילדים
    יונית
    07/06/2018

אני יוצאת עם מישהו שמצהיר בתוקף שהוא לא רוצה ילדים, גם אני עוד רחוקה מזה אבל זה עדיין משהו שאני רוצה בעתיד. יש טעם בהמשך יחסים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצהיר שהוא לא רוצה ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתגובתך

דנה
    07/06/2018

אני לא יועצת עונה לך מנסיוני, טל תצאי עם מישהו שלא רוצה את הדרך שאת רוצה,אין אהבה כשאין לכם אותם ציפיות,מה שיקרה זה שאולי עכשיו זה מתאים לך אבל אחר כך זה מלחמות וריבים, תהיי כנה עם עצמך ואל תחששי, יותר מלחיץ זה להתקע כמה שנים עם בחור ואז לגלות שעשית טעות,בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פער ברצון להקים משפחה

אוראל שופן
    08/07/2018

חילוקי דיעות בהקשרים משמעותיים כמו חיי משפחה, אלו נורות אזהרה שיש לתת עליהן את הדעת ולהביא אותן בחשבון מלכתחילה כגורם סיכון.
    אינני יודעת כמה זמן אתם יוצאים כבר, עד כמה הקשר משמעותי עבורך, עד כמה קשה לך לייצר קשרים בדרך כלל ועד כמה חשובה לך הקמת משפחה בעתיד.
    אומר כי התרחישים האפשריים בנוגע לעתיד הם בלתי נגמרים- אתם יכולים להפרד בנקודה זו ושתמצאי את אהבת חייך שגם מעוניין בילדים, אתם יכולים להפרד ותתקשי להכיר מישהו חדש, אתם יכולים להשאר יחד ולהפרד בשל השוני הזה בעתיד, אתם יכולים להישאר יחד ולהפרד בגלל סיבה אחרת בעתיד, ואתם יכולים להשאר יחד ולהקים משפחה או לא להקים משפחה ולהיות שניכם שמחים מהסיטואציה.
    עליך לשקול את הפער המשמעותי הזה בסך השיקולים שלך סביב קבלת ההחלטות הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו