הוא לא רוצה זוגיות ולא רוצה הגדרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא לא רוצה זוגיות ולא רוצה הגדרות
    סיון
    08/06/2018

לפני שבועיים פגשתי בחור בן 21, הוא היה מתרגל למתמטיקה בבית ספר שלי, יצא לנו לדבר הרבה ואז יצא שנפגשנו, הפגישה היתה מושלמת ובסוף היה בינינו מגע נפגשנו אחרי זה עוד 8 פעמים אבל הוא אמר לי שבגלל משבר ממש קשה שהוא עבר בצבא קשה לו זוגיות והוא לא רוצה הגדרות... הוא אמר שהוא לא רוצה לנתק קשר כי כיף לו איתי ואני חשובה לו. הוא מסתבך אותי ממש כי הוא נמשך אליי ורוצה להמשיך לראות אותי, אבל לא מסוגל להגיד שאני חברה שלו ולהתחייב אליי.. הוא שאל אם אני מעדיפה לחתוך את המגע ולהיפגש איתו בלי זה וזה לא מה שאני רוצה בכלל, וגם לא מה שהוא רוצה מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להבין את הערכים שעומדים בבסיס ההגדרות

אוראל שופן
    26/06/2018

אינני יודע בת כמה את ומכאן מה פער הגילים ביניכם ויתכן כי זה משמעותי למקרה.

ככלל, חשוב סביב חוסר הסכמות מהסוג הזה להבין את הערכים שעומדים בבסיס ההגדרות ואולי דרכם לעשו קצת סדר- מה היא זוגיות מבחינתך? מה היא זוגיות מבחינתו? למה הוא לא מוכן? מה את צריכה כדי להיות מאושרת בקשר הזה? מה הוא צריך כדי להיות מאושר בקשר הזה? ודרך חשיבה ושיח כאלו להגיע למקום שנכון לשניכם להיות בו אם יש כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו