מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוא לא רוצה זוגיות ולא רוצה הגדרותסיון08/06/2018
לפני שבועיים פגשתי בחור בן 21, הוא היה מתרגל למתמטיקה בבית ספר שלי, יצא לנו לדבר הרבה ואז יצא שנפגשנו, הפגישה היתה מושלמת ובסוף היה בינינו מגע נפגשנו אחרי זה עוד 8 פעמים אבל הוא אמר לי שבגלל משבר ממש קשה שהוא עבר בצבא קשה לו זוגיות והוא לא רוצה הגדרות... הוא אמר שהוא לא רוצה לנתק קשר כי כיף לו איתי ואני חשובה לו. הוא מסתבך אותי ממש כי הוא נמשך אליי ורוצה להמשיך לראות אותי, אבל לא מסוגל להגיד שאני חברה שלו ולהתחייב אליי.. הוא שאל אם אני מעדיפה לחתוך את המגע ולהיפגש איתו בלי זה וזה לא מה שאני רוצה בכלל, וגם לא מה שהוא רוצה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבין את הערכים שעומדים בבסיס ההגדרות
אוראל שופן26/06/2018אינני יודע בת כמה את ומכאן מה פער הגילים ביניכם ויתכן כי זה משמעותי למקרה.
ככלל, חשוב סביב חוסר הסכמות מהסוג הזה להבין את הערכים שעומדים בבסיס ההגדרות ואולי דרכם לעשו קצת סדר- מה היא זוגיות מבחינתך? מה היא זוגיות מבחינתו? למה הוא לא מוכן? מה את צריכה כדי להיות מאושרת בקשר הזה? מה הוא צריך כדי להיות מאושר בקשר הזה? ודרך חשיבה ושיח כאלו להגיע למקום שנכון לשניכם להיות בו אם יש כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)