מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טס לחו"ל עם חבריםשירן18/06/2018
היי,
שנינו גרושים טריים יחסית ונמצאים כשנה בזוגיות. הוא נוסע לחו"ל לשבוע עם חברים, כולם רווקים או פנויים, ושאל אם זה יהיה בסדר אם יקרה שם משהו עם מישהי. למשל אם יצאו כולם ויכירו בחורות ויהיה משהו מיני בלבד. טוען שיש לו הכל איתי והוא הכי מאושר בעולם, ושגם אם משהו יקרה, זה יקרה רק לשם החוויה המינית החד פעמית בלבד.
מצד אחד, הנטייה הראשונית שלי היא לא. מצד שני אני מנסה להיות עם ראש פתוח, לנסות להבין את הקטע הזה של גברים וריגוש, וכן להתייחס בכובד ראש לכך שהוא בא לדבר איתי על זה מראש ולא פשוט נסחף שם בתוך הסיטואציה. מנסה לתת חשיבות לכך שאולי זו הדרך שלו "לנהל" את הריגוש.
מה דעתכם? מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? או שאולי יש משהו שאני לא רואה?
רק אציין, שהסקס שלנו מושלם, שוכבים לפחות 4 פעמים בשבוע, יש המון המון משיכה, תשוקה ופתיחות אינטימית בינינו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות מחוץ למערכת היחסים, במסגרת חופשה
אוראל שופן18/07/2018בן זוגך מבקש לפחות באופן חד פעמי לפתוח את גבולות הקשר ביניכם מהבחינה המינית.
במידה ואתם מרגישים שההחלטה מכבדת את שניכם ואת מערכת היחסים שלכם, וכי הריגוש שבדבר שווה את הסיכון שהוא טומן בחובו, אז ההחלטה נכונה ומתאימה. במידה ולא- לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)