טס לחו"ל עם חברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• טס לחו"ל עם חברים
    שירן
    18/06/2018

היי,
    שנינו גרושים טריים יחסית ונמצאים כשנה בזוגיות. הוא נוסע לחו"ל לשבוע עם חברים, כולם רווקים או פנויים, ושאל אם זה יהיה בסדר אם יקרה שם משהו עם מישהי. למשל אם יצאו כולם ויכירו בחורות ויהיה משהו מיני בלבד. טוען שיש לו הכל איתי והוא הכי מאושר בעולם, ושגם אם משהו יקרה, זה יקרה רק לשם החוויה המינית החד פעמית בלבד.
    מצד אחד, הנטייה הראשונית שלי היא לא. מצד שני אני מנסה להיות עם ראש פתוח, לנסות להבין את הקטע הזה של גברים וריגוש, וכן להתייחס בכובד ראש לכך שהוא בא לדבר איתי על זה מראש ולא פשוט נסחף שם בתוך הסיטואציה. מנסה לתת חשיבות לכך שאולי זו הדרך שלו "לנהל" את הריגוש.
    מה דעתכם? מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? או שאולי יש משהו שאני לא רואה?
    רק אציין, שהסקס שלנו מושלם, שוכבים לפחות 4 פעמים בשבוע, יש המון המון משיכה, תשוקה ופתיחות אינטימית בינינו.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טס לחו"ל עם חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות מחוץ למערכת היחסים, במסגרת חופשה

אוראל שופן
    18/07/2018

בן זוגך מבקש לפחות באופן חד פעמי לפתוח את גבולות הקשר ביניכם מהבחינה המינית.
    במידה ואתם מרגישים שההחלטה מכבדת את שניכם ואת מערכת היחסים שלכם, וכי הריגוש שבדבר שווה את הסיכון שהוא טומן בחובו, אז ההחלטה נכונה ומתאימה. במידה ולא- לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו