חייבת עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    עינבל
    08/06/2007

שלום חברים פעם ראשונה אני פה שמעתי רבות עליכם מחברות יש לי ממש מעט זמן להחליט בערך שבועיים אני נשואה 9 חודשים יש לי את הבעל הכי מקסים בעולם מאוהב בי בטירוף יש לנו קשר מקסים ואנו חברים טובים הבעיה שאני לא נימשכת אליו יתחתנתי כי חשבתי שזה יבוא עם הזמן אבל טעיתי אני לא מאושרת ריגשית ולא מסופקת מינית אבל קשה לי לוותר עליו למרות הכל הוא רוצה שאני יהיה מאושרת הוא מודע לבעיה הלכנו לייעוץ ולימדו אותנו לאהוב את האהבה שמגיעה אחרי ההיתאהבות זה עשה טוב ושוב חלף אני לא נימשכת לא יעזור פתחנו בהליכי גירושים בהסכמה מלאה הכל עבר מהר ואוטוטו מחכים לגט יתחלתי להרהר אני לא רוצה לאבד אותו והוא לא רוצה שנישאר חברים כי יהיה לו קשה האם לדעתכם אפשר לבנות זוגיוצ עם משיכה חד צדדית? בבקשה תענו לי אין לי זמן אגב אני בת 25 בלי ילדים ועם גברים אחרים היתה לי משיכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצוי מאוד לא להמשיך כך

דורית כהן
    09/06/2007

עינבל יקירתי, וותרי...הרפי...אם כל כך מוקדם אין אצלך משיכה מינית כלפיו, וזה יצר הפרעה שכזאת - קבלי זאת, אל תיאבקי בכך. אין מה לעשות. בייחוד אם את כותבת שהרגשת בעברך משיכה מינית לבני זוג אחרים, כלומר הבעייה איננה בהתפתחות המינית שלך.משיכה מינית בין שני אנשים היא בראש ובראשונה משהו ביולוגי - "כימייה" כמו שנהוג לומר, ולדעתי זה תנאי הכרחי (אך כמובן לא מספיק) לזוגיות. בהחלט יכול להיות מצב בו אדם ימצא מאוד חן בעינייך ויענה על כל הקריטריונים להיות בן הזוג האידיאלי עבורך - אבל בהיבט הכימי לא תהיה משיכה. זה עניין של נתונים פיזיולוגיים מסויימים כמו צורה חיצונית, ריחות, מגע עור, אנרגיות ועוד, וזה לא משהו שיכול להשתנות, לצערי. מאחלת לכם בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו