מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעייה בנישואיםאלמונית10/06/2007
נישאתי מאד צעירה ולא משלימות בטענה שלא כולם מושלמים, אך היום אני משלמת על כך. הייתי שקועה בגידול הילדים, יצאו למופת, אך כל הזמן אני מרגישה כמו אם חד הורית. בעלי נדיר שיוציא אותי מהבית, איננו מבלים, כי הוא טיפוס ביתי, סגור ושקוע בציפייה בטלויזיה. הבהרתי לו שחייבים להשקיע בזוגיות ולא באחרים. הוא מודע שזה לא בסדר, שותק ואומר כך הוא ועלי להשלים. מחמאות אני מקבלת מהסביבה אך לא ממנו. לאחר שיילדי נישאו, אני מרגישה ריקנות, רצון לעבור דירה לגור לידם (אולי זה לברוח מהבדידות עם בעלי?????) אך בעלי מסרב. כי התרגל לסביבה, לדירה ומקום עבודתו בקרבת הבית. פתאום יש לי הרצון לעבור דירה ליד חברותי מילדות? מה קורה????? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מהקן
יהודית ברגמן10/06/2007שלום לך אשה אלמונית. נישאת צעירה ומאז היית שקועה בבית ובילדים - שמילאו את עולמך ומאז נישואייך - לא השקעת בעצמך. לא עוררתם והשקעתם בחיזורים, בבילויים, בזוגיות ובאינטימיות שביניכם. לא ברור אם סיבת ההתנכרות של בעלך נובעת רק בגלל אופיו, בגללך, או בגלל טיב היחסים חסרי העניין, הבדידות והריקנות ששקעתם בהם. היום, כשהילדים פרחו מהקן, את רוצה להמשיך ולהיאחז בהם, בבעלך ובחברות ילדות על מנת למלא את החלל והריקנות שנוצרו.
את יכולה לנסות לעורר ולפתות את בעלך להשקיע בזוגיות, לצאת מעט ביחד. תפתיעי את- עם פרחים, פתקים, פינוקים וחיזורים. נסי את להפתיע בעיסוקים ובילויים משותפים, תתפסי יוזמה ואל תחכי שהוא "יוציא אותך". אבל אם לא הולך ביחד, נסי לגלות את עצמך. צאי מהבדידות. מצאי לך תחומי עניין להתפתחות והעצמה אישית. צאי קצת מהבית. אולי תמצאי עבודה ואפילו בתחום ההתנדבותי. תירשמי לקורסים, סדנאות, תערוכות, מופעים - ולמה שמעניין אותך. תפרחי ותקבלי מחמאות - ללא תלות והיאחזות בו, בילדים או בחברות. יתכן שבבוא הזמן הוא יגלה עניין בך ובחייך החדשים. זו תהיה פריחה מהקן ופריחה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יהודית, עזרת גם לי בתשובתך
אלמונית אחרת21/06/2007שלום לפורום הנהדר והצוות המוביל. ראשית אגלה שאני משוטטת בהרבה פורומים מתוך עניין. וכשאני קוראת בהם לפעמים רואה את עצמי וככה מוצאת את השאלות והפתרונות דרך אחרים. פה הבעיה של אלמונית ממש דומה לשלי. למדתי שלא צריך לשקוע ברחמים עצמיים וגם לא לחפש את הרחמים דרך המשפחה ולא לשוטט יותר מידי באינטרנט כי זה הכל בבית. מהתשובה החכמה של יהודית לקחתי את עצמי וכבר נרשמתי לשני חוגים ולספורט בקאנטרי. יש אוירה יותר טובה בבית. בפורום הזה אין שטויות והתשובות מקצועיות וממוקדות. אני שבויה שלכם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)