סדנאות לזוגיות / ייעוץ זוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סדנאות לזוגיות / ייעוץ זוגי
    מירב
    10/06/2007

שלום לכן
    אני בת 28, נשואה 4 שנים, ואמא לילדה בת שנתיים.
    בעלי מקסים וזוגי, אמנם גבר טיפוסי- (כמעט כל הבעיות שמופיעות בפורום, סקס, וכו'...)
    תמיד הכל היה פתיר כי האהבה מאוד חזקה.
    בזמן האחרון עליתיהמון במשקל (אף פעם לא הייתי רזה,תמיד המשקל שלי היה בזיגזג, אבל לאחרונה עליתי יותר ואני לא מצליחה בשום אופן להיכנס למשטר דיאטה.)
    בעקבות כך מצב הרוח שלי כל הזמן רע. אני מדוכאת מזה וזה מתבטא בכך שיש לי כל הזמן טענות לבעלי.
    דברים שהייתי מעבירה קודם, עכשיו הכל מעצבן אותי. אני חושבת שזה מן מעגל, כי גם כשאנחנו רבים אז אני מייד פונה לאוכל.
    אני לא יודעת מה בא קודםף ההשמנה, או הבעיות בנישואים.
    בכל פעם שאנחנו רבים הוא אומר לי שהוא כבר לא אוהב אותי, ושהוא רוצה להיפרד, וזורק הערות מעליבות. הוא לא יודע לריב בצורה מתורבתת. הוא חייב לפגוע ולהעליב.
    כמה פעמים שהוא אמר שהוא רוצה להיפרד, לא הסכמתי לעבור לסדר היום, והוא התחרט ואמר שהוא לא התכוון. הוא תמיד אומר דברים שהוא לא מתכוון אליהם במריבה כדי לפגוע.
    עליי לציין שהוא בד"כ בעל טוב, והוא תמיד אבא טוב ואני לא רוצה להיפרד.
    האם ישנן סדנאות לזוגיות- פשוט ללמוד לקיים ויכוח כל הנושא הספציפי שעל הפרק, במקום ליצור מריבה כוללת.
    אנחנו גרים באזור מודיעין. האם קיימות באיזור סדנאות שיתאימו לנו? או מטפל/ת זוגי/ת שיתאימו לנו?
    בזמן האחרון אנחנו ממש במצב של מריבה מתמדת..... אני אודה לכן אם תוכלו לייעץ לי,ולהמליץ לי.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיעול התסכול

יהודית ברגמן
    10/06/2007

שלום לך מירב יקרה!
    נכנסתם ל"לוּפּ" בתקשורת לא בריאה. נושא ניהול הוויכוח שמתפתח לריב פוצע והבריחה מהכעס והכאב שמתבטא אצלךבזלילות משמינות כפיצוי מיידי. גשו ביחד ולחוד ליועץ מומחה בתחום הזוגיות בכדי לקבל כלים לצאת בהקדם מהמעגל המתסכל והמסוכן הזה. את מחפשת איך לצאת בשלום מהריבים, אבל תצטרכו למצוא גם מה הסיבות לריבים הקשים וגם בהן לטפל.
    בנוסף, וודאי ישנן סדנאות זוגיות באזורכם. תוכלי לברר במועצה המקומית או באינטרנט, בדפי זהב...
    תבררי הכל טלפונית ותמצאי את מי שיתאים לכם.
    אני מניחה שגם דורית- היועצת ומנהלת הפורום, מנועה מלהמליץ כאן על מישהו ספציפי שיתאים לכם.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו