מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדיין מבולבלת ואפילו יותר...שונטל06/06/2008
שלום לכולם...
אני בבבעיה דיי הרבה זמן, אני פרודה מהחבר שלי כבר חודש (היינו יחד שנתיים וחצי), אני עובדת במקום עבודה מסויים כבר 8 חודשים, המנהל שלי בחור צעיר יש לו חברה שנתיים וחצי וכמה פעמים סיפר לנו עליה ואפילו ראיתי אותה במקרה אחד.
הסיפור מתחיל כך גם כשהיה לי חבר היתה לי מעין משיכה למנהל שלי ווהוא לא אדיש אליי!!, כמה פעמים ניסיית התרחק ממנו ולהרחיק אותי ממנו אבל פשוט לא מצליחה,הוא גורר אותי לתוך התעניינות בו זאת אומרת הוא כל הזמן מתחיל איתי כזה מפלרטט איתי, רומז לי דברים, מחמיא לי וזה גורם לי להימשך אילו יותר ווולחשוב עליו יותר למרות שאני יודעת שיש לו חברה והוא אוהב אותה, הוא אמר לחברה שלי שהיא ידידה טובה שלו,שהוא ממש אוהב את חברה שלו וחושב אפילו לחתונה איתה.
מנגד הוא לא מפסיק לשלוח לי מבטים, חיוכים, עוזר לי מבחינת עבודה מעבר למה שיכול, אם לדוג' אני צריכה אישור מסויים למשהו שאין לי ניתן לשאר העובדים בשבילי הוא מאשר, ובא אליי בכל מיני יציאות כמו איזה יפה את היום, וואו ממש יפה השיער ככה ולכל שינוי שאניעושה או בגד חדש שלי הוא שם לב וישר מחמיא לי, פעם אחת אמרתי לו יו אתה שם לב לכל דבר אה?! אז הוא אמר "אני שם לב לכל דבר שקשור אלייך".
מה אני כבר יכולה לעשות ניסיתי להתרחק, הבחור הזה יודע שאיתי אין סטוצים, הוא מכיר אותי טוב ויודע שאני בחיים לא ייצא איתו כשיש לו חברה, אבל בכל זאת מתנהג ככה.
דוגמא נוספת יש מישהו מהעבודה שנראה לי מעוניין בי והמישהו הזה בא ביציאה למנהל שלי "תגיד לה שתיצא איתי" והמנהל שלי אמר לו ואומר לו כל הזמן "תעזוב אותה היא לא בשבילך" "היא ילדה טובה מדיי בשבילך"
לפעמים נדמה שלי שאולי אני מדמיינת את היחס שלו אליי,אבל ידיד שלי וחברה שלי גם שמים לב לדברים האלו, זה משגע אותי אם לא היתה לו חברה אני יודעת שהיום היינו יחד כי רואים שיש בינינו משיכה,אבל מה הלאה איך אני יוצאת מזה?או איך אנייעשה שלכל המצב הזה תיהיה תפנית ואדע מה אני עושה הלאה לטוב או לרע?
בנוסף, אני לא רוצה לעזוב בינתיים את העבודה שלי.מה כן אוכל לעשות לדעתכם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהנות משני העולמות
דורית כהן08/06/2008שונטל יקרה, אין לי עצה טובה במצב שכזה, אלא להמתין בסבלנות, או שהקשר ביניכם יגבר ויעמיק עם הזמן על חשבון החברות שלו עם בת זוגו, או שזה מסוג הפלירטים שישנם בעבודה, כאשר יש בהחלט משיכה מינית וחיבה גדולה בין גבר לאישה, וזה בהחלט יתכן גם אם מאוהבים באישה אחרת, והמנהל שלך נהנה משני העולמות - יש לו משחק שכזה איתך, בו הוא שומר אותך על אז קטנה ומשקיע בקשר איתך, וזה גורם לו הנאה בשעות העבודה, ויש לו את הקשר הרשמי, העיקרי, עם חברתו. זה נראה לי המצב היותר מציאותי.
אני במקומך הייתי מפנה את תשומת הלב שלי ומחפשת בכיווןן אחר. אם הוא ממש רציני בקשר אליך, הוא כבר יעשה מעשה יותר רציני ויעזוב את חברתו לטובתך, שזה לגיטימי וקורה בשלב החיים בו אתם נמצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

