אוהבת יותר,ומה להגיד לו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוהבת יותר,ומה להגיד לו?
    ליאן
    06/06/2008

היי..אני ליאן אתם כבר מכירות אותי.
    אני וחבר שלי כמעט שנתיים יחד אוהבים מאושרים וכו' לפעמים רבים כמו כולם זה נורמלי.
    אני חושבת שאני אוהבת אותו יותר ממה שהוא אוהב אותי, זה בטוח .
    אני אוהבת לעשות לו מתנות בלי שום קשר לחגים או יום הולדת.
    הוא לעומתי לא.
    אני מאוד אוהבת אותו
    אני בת 17 והוא 18.
    אבל החיים הסתדרו ככה שאני צריכה לחזור לאוקראינה עם ההורים שלי.
    ואני לא יודעת מה לעשות אני רוצה לשמור איתו על קשר ושנחשיך להיות יחד,אבל לא יודעת איך להציע לו זאת?אולי תעזרי לי מה להגיד לו?
    וככה שהוא לא להבהיל אותו.
    מה את אומרת על זה שהוא לא הביא לי כלום ליום ההולדת שלי שום דבר אני לא מתייחסת לזה אבל עדיין ההרגשה שלי לא טובה לפעמים כשה אני חושבת על זה.
    מה את חושבת?
    מה להגיד לו בקשר לנסיעה שלי, ואני חוששת שלא נצליח האם כדי בכלל לנסות?
    ומה את חושבת בקשר לזה שהוא לא הביא לי כלום ליום ההולדת שלי?

בתודה מראש ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת יותר,ומה להגיד לו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה לצורך מבחן לרצינות הרגשות

דורית כהן
    08/06/2008

ליאן היקרה, שלום לך שוב...
    רק עכשו מתברר שאת סך הכל בת 17, מה שאומר שהיית פחות משש עשרה כאשר פנית לפורום הזה לראשונה והיית בתחילת החברות איתו...והתגברתם כל כך יפה על המון קשיים בבניית הקשר.
    יחד עם זה, אתם שניכם מאוד צעירים. עזיבתך את הארץ היא הזדמנות לשניכם להתנסות ביחסים עם בני זוג אחרים, וזה בכלל לא רע. הרבה זוגות מחליטים במצב כזה להתיר את הקשר ולהרשות אחד לשני לצאת עם אחרים. זה גם מהווה מבחן לעומק הרגשות. אחר כך, אם שניכם תרצו ותרגישו אהבה חזקה זה לזו - תמיד אפשר לחזור, וכבר קרו הרבה מקרים כאלו.
    אני מציעה שתתחילי להעלות את הנושא ותציעי - אם הרעיון נראה לך - שתיפרדו עם עזיבתך את הארץ, פרידה לצורך מבחן, לצורך התנסות במערכות יחסים עם אחרים.
    לגבי המתנה - צייני זאת בפניו שזה פגע בך, חוסר תשומת הלב שלו. אני חושבת שעליו לדעת זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה אם הוא מתקמצן עלייך

שני
    08/06/2008

זה סימן שהוא לא שם עלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו