אוהב ולא רוצה להתחתן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוהב ולא רוצה להתחתן
    מיכאל
    15/06/2008

שלום, אני ובת הזוג שלי כבר 5 שנים יחד, אנ בן 30 ובת הזוג שלי בת 25 אבל אני חושש להתחתן איתה ומנסה לדחות שיחות שנושא וכודמה, אני לא יודע למה אבל יש לי מן פחד מהתחייבות למרות שאנחנו גרים יחד והיא אומרת שאם אני לא רוצה להתחתן זה נורא לא מובן לה, האם אתם יכולים לעזור לי להבין מה קורה לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהב ולא רוצה להתחתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבין אותך

יונתן
    16/06/2008

אני אמנם צעיר ממך ב 6 שנים אבל נמצא במצב דומה, אתה יכול לקרוא את ההתכתבות שלי למטה עם הפסיכולוגית כאן. אני חושב שהפחד מחתונה זה קטע גברי טבעי וממה שדיברתי עם גברים רבים אחרים, כולם שותפים לפחד הזה. כולל אלו שנשואים כבר שנים רבות ובאושר, שמחזירים אותם לתקופה שקדמה לחתונה הם נזכרים בפחד שנלווה לכל המעמד הזה.

דורית המליצה לי לשקול מחדש את הקשר שלי עם ארוסתי ואת עניין החתונה. אחרי הרבה חושבים ועצות שונות החלטתי שהאהבה זה המבחן הכי חשוב. לדעתי אם אתם הרבה זמן ביחד ואתה אוהב אותה מאוד אז היא האישה של חייך. זה כמו בריכה שאתה רוצה להכנס אליה אבל חושש מהקור, צריך פשוט לקפוץ פנימה, בהתחלה זה מפחיד אבל אח"כ נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קח ייעוץ אישי

דורית כהן
    16/06/2008

מיכאל היקר, אני מציעה, כמו ד שענה לך, שתקרא את ההתכתבויות שלו איתנו ותראה אם זה עוזר לך או פותח לך חומר למחשבה. כמו כן, קח ייעוץ אישי אם ההתלבטות שלך ממשיכה. בייעוץ האישי רצוי להיכנס לחששות, לדאגות, לבחון האם יש לך נטייה לא להחליט גם בתחומי חיים אחרים, יש לבחון מה ראית בחיי הנישואים של הוריך שאולי מרתיע אותך או אולי אתה מרגיש שמה שיש לך עם חברתך אינו משתווה למה שאתה רואה אצל אחרים או מאחל לעצמך ואתה נשאר שם מתוך נוחיות וחשש לפגוע. בקיצור יש המון על מה להסתכל, ואי אפשר לכוון אותך ללא ייעוץ אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו