מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אפשר לשקם את חיי הנישואין?s.g16/06/2008
היי, אני בת 28 פרודה מבעלי חצי שנה יש לנו ילדה בת 4.5 הוא לא גר בבית אצל ההורים ואני נשארתי בבית משלמת את המתכנתא וכל יתר ההוצאות הנוספות, יש לנו כבר הסכם גירשין תיק ברבנות, התחיל לשלם מזונות אפילו.
הסיבה לפרידה הייתה אני, לא הייתי נאמנה במערכת היחסים שלנו, כי הרגשתי שאני כבר לא אוהבת את בעלי, התחלתי לסלוד ממנו אולי אפילו קצת לשנוא אותו, למרות שהוא לא עשה שום דבר רע, להיפך הוא בעל ואבא נהדר מפנק מנקה מפרנס בכבוד, זה אני עם השיגעונות שלי והריגושים שלי חשבתי שבלעדיו יהיה לי טוב, היום חצי שנה אחרי שעברתי את האנטי שהיה לי נגדו כי הוא רצה שנחזור ולא הסכמתי בשום פנים ואופן, גם בעקבות החבר שהיה לי ועדיין יישנו, הוא אוהב מפנק תומך מפרגן- אבל רווק, אני יודעת בתוך תוכי שכל קשר הופך להיות בסופו של דבר שיגרתי ומשעמם וצריך לדעת להחיות אותו מידי פעם, משהו שלא עשיתי בחיי הנישואין שלי ואני מצטערת מאוד, היום אני רוצה לחזור להיות עם בעלי אבל לא לפני שאספר לו על החבר זה משהו אי אפשר לסתיר כי זה הפך לקשר רציני, בחודשים האחרונים היינו ישנים ביחד כל יום. אני מוכנה היום לחזור אליו וללכת לייעוץ ולהשקיע את כל כולי במשפחה שלי , מה שלא עשיתי במשך שש שנות נישואין
ורק היום אני מבינה מה עשיתי, שזילזלתי כך במשפחה שלי. שאלתי היא האם אפשר להתגבר על זה ולהמשיך הלאה, כי הקשר שהיה לי היה במהלך הזמן שהיינו פרודים, למרות שבעלי אמר שאם היה לי קשר מיני עם מישהו הוא לא מוכן שנחזור, אני נמצאת במצב שאני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אהבה מדהימה עם גבר מדהים שלא מוכן לוותר עליי, מצד שני האבא של הילדה שלי ובעלי מיש היה איתי בשש השנים האחרונות, אני מוכנה לעשות הכל ולהשתנות, האם את מאמינה שאפשר להתגבר ? תודה מראש, המיואשתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצי על כך באופן אישי, לא זוגי
דורית כהן16/06/2008סיגי היקרה, האם את יכולה לראות עצמך חוזרת לזוגיות מלאה עם בעלך ומוותרת על ה"אהבה המדהימה עם הגבר המדהים שלא מוכן לוותר עליך"? האם את יכולה לחזור ולהימשך גופנית לבעלך לאחר שסלדת ממנו? אם את יכולה לענות לעצמך בכנות על השאלות הללו בחיוב, פני לייעוץ אישי לפני שאת בכלל פותחת את הנושא מול בעלך, כדי שמישהו מקצועי יסתכל על הדברים יחד איתך, לפני שאת מעוררת מהפכות ושינויים שקשה מאוד לחזור מהם. ברור שלאחר מכן אם תחליטי שזה נכון עבורך, והוא יסכים, עליכם ללוות את החזרה בייעוץ זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת כבר לא ממש.
s.g17/06/2008אהבה כבר לא ממש נשארה לי אליו, וזה לא קשור לחבר החדש שאיתי, קשה לי לחשוב על להיכנס איתו למצב אינטימי כי אם אני חוזרת אליו זה רק בשביל לשמור על התא המשפחתי, בגלל הילדה הסביבה קצת רחמים עליו ו, מצב כלכלי וכ"ו , ולא בגלל שיש לי רגשות אליו, ניסיתי ליצור איתו מצב אינטימי ולא הרגשתי כלום, אפילו הנשיקה קצת הגעילה אותי והחזירה אותי אחורה, לתקופה שהרגשתי מתוסכלת וממורמרת. כל הסיבות מראות שלא, האם זה מספיק? האם זו התשובה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכי הלאה
דורית כהן17/06/2008אני חושבת שאת בהחלט ענית כבר בעצמך בשלילה. המששפחה, הבת והרחמים הן סיבות רעות מאוד לחזור לקשר זוגי. ודאי אם כבר אין אהבה ויש סלידה. המשיכי הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)