מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיותתמיר17/06/2008
שלום לדורית.
שמי רונן(שם בדוי ) בן 22 . היו בעבר אצלי כמה בנות זוג אבל לתקופות קצרות.
לא היו לי קשרים רציניים מעולם.כעת,אני כל כך מרגיש שאני מחפש ורוצה למצוא את האחת שתשלים אותי וכו'.......
בנוסף אני מרגיש שאני לא מבין מדוע אני לא מתקדם עם מערכות היחסים? אולי אני משדר משהו שמרתיע את בנות הזוג ליצור עימי קשר רציני.זה מה שאני חושב שמהווה לי מכשול להמשך.
אשמח לשמוע מה דעתך על כך .
ולענות על שאלות בהתאם ולמצוא מה לא נכון אצלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה רעיונות
דורית כהן17/06/2008רונן היקר, יכולות להיות הרבה סיבות שונות לתופעה שאתה מתאר, ולא יהיה נכון מצידי לנחש. מה דעתך או לספר על כך יותר פרטים, מה קורה עם היחסים הקצרים הללו, עד לאן הם כן מגיעים, מי גומר אותם?, או ללכת קצת לייעוץ פסיכולוגי כדי להבין את עצמך ומה אתה משדר כלפי חוץ. לפעמים מישהו צעיר ולא מנוסה מרגיש כל כך מתוח ומלאכותי בדייטים, שזה מעורר רתיעה אצל הבחורה. ככל שתהיה יותר אותנטי לגבי רגשותיך ולגבי מי אתה, ולא תנסה למכור את עצמך בתור מישהו אחר, כך יגדל הסיכוי שתמצא חן בעיני מישהי. מה שכן - עליך לקבל פידבק מידידה קרובה לגבי הופעתך החיצונית, האם יש משהו שרצוי לשפר, כמו ביגוד, אסתטיקה, נקיון אישי, ריחות, תספורת, עודף משקל, רזון יתר וכו- דברים שניתן לשפר אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)