זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    תמיר
    17/06/2008

שלום לדורית.
    שמי רונן(שם בדוי ) בן 22 . היו בעבר אצלי כמה בנות זוג אבל לתקופות קצרות.
    לא היו לי קשרים רציניים מעולם.כעת,אני כל כך מרגיש שאני מחפש ורוצה למצוא את האחת שתשלים אותי וכו'.......
    בנוסף אני מרגיש שאני לא מבין מדוע אני לא מתקדם עם מערכות היחסים? אולי אני משדר משהו שמרתיע את בנות הזוג ליצור עימי קשר רציני.זה מה שאני חושב שמהווה לי מכשול להמשך.

אשמח לשמוע מה דעתך על כך .
    ולענות על שאלות בהתאם ולמצוא מה לא נכון אצלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה רעיונות

דורית כהן
    17/06/2008

רונן היקר, יכולות להיות הרבה סיבות שונות לתופעה שאתה מתאר, ולא יהיה נכון מצידי לנחש. מה דעתך או לספר על כך יותר פרטים, מה קורה עם היחסים הקצרים הללו, עד לאן הם כן מגיעים, מי גומר אותם?, או ללכת קצת לייעוץ פסיכולוגי כדי להבין את עצמך ומה אתה משדר כלפי חוץ. לפעמים מישהו צעיר ולא מנוסה מרגיש כל כך מתוח ומלאכותי בדייטים, שזה מעורר רתיעה אצל הבחורה. ככל שתהיה יותר אותנטי לגבי רגשותיך ולגבי מי אתה, ולא תנסה למכור את עצמך בתור מישהו אחר, כך יגדל הסיכוי שתמצא חן בעיני מישהי. מה שכן - עליך לקבל פידבק מידידה קרובה לגבי הופעתך החיצונית, האם יש משהו שרצוי לשפר, כמו ביגוד, אסתטיקה, נקיון אישי, ריחות, תספורת, עודף משקל, רזון יתר וכו- דברים שניתן לשפר אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו