מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה של אמון בזוגיותאוני17/06/2008
הבעל שלי הלך בהסתר למנחה טנטרית וגיליתי אתזה. הוא אמר שבמפגש אחד לא עושים כלום וזה היה ללמידה ומאז אין לי מנוח ואני פשוט לא מבינה מדוע הוא לא מייחס לזה חשיבות. הוא רואה כמה זה פגע בי ואף אמרתי לו והוא ממש לא עושה מזה עניין."מה בדיוק עשיתי? אני פתוח יותר ממך במין.העניין שלי והוא לא מבין את זה שהוא במודע קבע מאחורי גבי ובחר במודעותלהסתיר את המפגש הטנטרי. מה עלי לעשות להבהיר לו שזה פוגע בזוגיות ביננו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירות וחסימות בזוגיות
יהודית ברגמן17/06/2008Etia יקרה,
יש בעלים שפוחדים מנשותיהם. כן. פוחדים להיות הם ופוחדים להודות במאוויים. אילו ידע שאת תקשיבי לו, וודאי היה משתף אותך והולך איתך יחד. יתכן שבמקום לפצוח בכעסים ולרטון, תאפשרי לו יותר לחשוף בלי ביקורת הורסת, כשאת חוסמת אותו - את פוגעת בזוגיות שלכם ולא מאפשרת לו להיות גלוי איתך.
תשתחררי, תפרגני לו ותשתפי פעולה, יתכן שהעולם הזה יפתח בפניך ויקסום גם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירוּת וחסימוֹת בזוגיות
אלה18/06/2008נתקלתי בחשיבה מרעננת פה. כשקראתי את הבקשה לעצה של etia חמלתי עליה וראיתי בה אחות לצרה. חשבתי לתומי שרק הוא אשם שנורא רצה והסתיר. עכשיו אני מבינה שהוא נאלץ להסתיר חלום שלו ממנה. זה היה מחוייב המציאות כי היא לא חברה שלו באמת אם היא מנסה לשלוט בו בלי להיות קשובה לו.
תכננתי לכתוב לכם כי יש לי בעיה דומה. אז תודה אקח גם אני לתשומת ליבי את התשובה פה. אני זו שצריכה לאפשר ולהתפתח. יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שתלטנית?.......
etia19/06/2008ממש ממש לא. בן זוג צריך להעז ולנסות להיפתח בפני החבר שלו לחיים ולא לנסות "דברים" מאחורי הגב.הוא אפילו לא ניסה לשתף אותי והלך בהסתר-זאת היתה כוונתי-זה לא קשור בכלל בשליטה-לא הבנת את הפגיעות שחוויתי אם ככה. אבל פתחתי את הנושא והוא הבין מה הוא עשה לזוגיות שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללמוד מן המשבר, מעבר לרגשות הפגועים
דורית כהן19/06/2008אטיה יקרה, את כותבת שבן זוג "צריך להעז ולנסות להיפתח וכו".
כדי להעז לעשות יחד דברים צריכה להיות ביניכם אווירה של מוכנות לפתיחות, לחוויות חדשות, המון סקרנות, פירגון, קבלה.
סקס הוא נושא מאוד רגיש, עליו ממעיטים לדבר, ולא משתפים מספיק במאוויים ורצונות, מחשש לתגובת בן הזוג. מה שאת תיארת קורה הרבה בין בני זוג, ואני במקומך הייתי לוקחת את מה שקרה כהזדמנות להבין שיש ביניכם "אזור לא חופשי", בתחום הסקס, ולהתחיל לעבוד על כך. זה לא סותר את הפגיעה שחשת כאשר התברר לך שהוא עשה זאת מאחורי הגב, זה פוגע. אבל זה גם מלמד אתכם ברגע שזה קורה שמשהו חסר ביחסיכם וניתן, כמו שעשיתם - לשוחח על כך ולראות מה עושים ביחד. יש סיכוי גדול שמשבר שגרם להרבה צער וכאב יכול להוות פתח להתקרבות ולהבנה גדולה יותר ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)