צריכה עזרה ...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה ...
    מורן
    18/06/2008

בס"ד,

אני בת 16 וחצי יש לי חבר בן 18 וחצי... לאחרונה אני מרגישה כול הזמן שהוא משקר לי כשאנחנו ביחד אני רואה שהוא מסתכל על בנות אחרות,אבל כשאנחנו מדברים אז הוא תמיד אומר לי שאני האחת והיחידה שהוא הכי אוהב אותי בעולם הוא כול הזמן מתקשר כשהוא יכול להתקשר מהצבא ותמיד אומר לי שהוא מתגעגע אליי...
    אני לא יודעת מה לעשות?
    :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להסתכל מותר. אבלתקשרי לו את העיניים

אלה
    18/06/2008

להיסתכל מותר. אבלתיקשרי לו את העיניים אם את פוחדת שבגלל זה לא יוהב אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזאת אומרת?

מורן
    18/06/2008

בס"ד,

כן ומזה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהנות ממראה אישה יפה זה טבעי

דורית כהן
    19/06/2008

מורן יקירתי, להסתכל על בנות יפות זה כל כך טבעי ומתבקש...יש כל כך הרבה יופי בעולם ומי כמונו הבנות יודעות שאנחנו גם עושות מאמצים להיראות עוד יותר טוב ולמשוך את העין...כמו טווסיות...
    כמעט כל הגברים, וחלק גדול מן הנשים נהנים להסתכל, סוג של הנאה אסתטית ממשהו יפה, כמו תערוכה...אפשרי זאת לחברך, אל תיעלבי מכך, זה טבעי. נסי גם את ליהנות מכך. מה, את לא יכולה ליהנות ממראה של אישה יפה? הנאה אסתטית...או ממראה של גבר חתיך? זה לא אומר כלום על כוונות או על היחס כלפייך. עשי את ההפרדה. מה דעתך? אני חושבת שזאת היתה הכוונה של אלה ב"לקשור לו את העיניים" כי זה בלתי אפשרי, זה כמו לבקש שלא ינשום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה בקשר למבטים

רחלי
    29/06/2008

יש לי שאלה שגם קשורה בנושא המבטים. אני בת 27 ולא מזמן יצאתי מקשר של שנתיים קשר מאוד לא טוב. כל פעם שהיינו ביחד בציבור הייתי מרגישה אויר ליידו. הוא לא אהב איך איך שאני נראית ותמיד התלונן למה אני לא נראית כמו בנות אחרות למה אני לא מתלבשת כמוהן וכו' הוא לא היה מרוצה מכמה כסף אני מרויחה ולמה אין לי תואר ראשון וכו'. לפני כ שלושה שבועות התחלתי לצאת עם בחור מקסים. אתמול הייתה לנו פגישה שלישית ושמתי לב שברגע שיש אישה שמושכת אותו אז הוא מסתכל אבל ממש בצורה בוטה וראיתי שהוא מנסה להקשיב למה שאני אומרת אבל הוא לא מקשיב כי הוא מסתכל ושוב שבה אלי התחושה של הנה עוד פעם אויר. רציתי להעיר לו אם יש שם משהו מעניין אבל עשיתי את עצמי כאילו אני לא שמה לב. והמשכתי לדבר כאילו כלום. העניין הוא שזה מפריע לי. ואני לא יודעת האם אני מגזימה בגלל העבר או שזה נורמלי. כי לפעמים יש תחושה שהוא בכלל לא רוצה לדבר איתי ולפעמים יש תחושה שכן. ואני מפחדת שאולי כשאני הלכתי רגע מהשולחן אז הוא ניסה להתחיל עם המלצרית או משהו כי ראיתי שהיא יותר מידי מסתובבת סביב השולחן. וכשהלכנו היא הייתה יותר מידי נחמדה. ואני יודעת שזה נשמע מוזר . אני פשוט מאוד מבולבלת. וכבר לא יודעת למה להאמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי אפשרויות

דורית כהן
    29/06/2008

רחלי היקרה, הייתי עונה לך אחרת אילו היחסים איתו היו ארוכי טווח. אבל מכיוון שאתם ממש בתחילת יצירת היחסים, יש לך שתי אפשרויות שאני יכולה לראות, אולי למשתתפי הפורום יש רעיונות נוספים:
    האחד - תבקשי ממנו לא לעשות זאת ותראי עד כמה הוא נענה לבקשתך ומתחשב בך.
    השני - אל תגיבי על כך כלל ותמשיכי להתרשם ממנו - עד כמה הוא מוצא חן בעינייך כל שאת מכירה אותו יותר. מאוד יתכן שכאשר יכיר אותך טוב יותר ותמצאי עוד יותר חן בעיניו הוא יהיה מוקסם ממך ויפסיק לחפש בעיניו נשים אחרות. יתכן שהוא עדיין בהתלבטות לגבייך (זה טבעי, בסה"כ נפגשתם רק 3 פעמים וזה לגיטימי, וגם כל אחד נכנס למערכת יחסים בקצב שונה ובהתלהבות שונה), וכל אישה שהוא רואה ישר הוא רואה בה מישהי פוטנציאלית לקשר, איזה מנגנון אוטומטי אצל מחפשי זוגיות ותיקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו