מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבירת אמון ביחסיםגלית18/06/2008
שלום,
לפני כ- 5 שנים גיליתי במקרה שבעלי בגד בי - עם אחת העובדות שלו
הדבר התגלה לי במקרה מהודעה שנשכחה בנייד שלו.
אני ברגע של הגילוי קצת הייתי נסערת מפני שזו היתה תקופה של מחויבות גדולה מצידי אליו
הוא היה צריך את תמיכתי .
נאמרו דברים קשים , הוא בהתחלה הכחיש אבל בסוף נשבר וסיפר אך רק את מה שהוא
ראה לנכון ומאז נפלטו ממנו עוד כמה וכמה פרטים בגלל שאני ביקשתי והתעקשתי לדעת הכל.
אך , אני יודעת שהוא לא שיתף בהכל.
לפני כשנה היינו בנופש והגיעה אליו שיחה מאותה בחורה ונותק אף שידעה שאנחנו בנופש
ומאז האמון שהיה לי נשבר כליל , אף שהצלחתי לגשר על הבגידה הראשונה.
מה עושים?
אני בת 38 והוא בן 40 יש לנו 3 ילדים משותפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים להיכנס לייעוץ זוגי במצב כזה
דורית כהן19/06/2008גלית היקרה,צר לי על מה שאתם עוברים ועברתם. זו תקופה מאוד קשה וחווייה מאוד טראומטית לשניכם.יחד עם זה בגידה לא קורית כך סתם, היא קורית כי משהו לא עובד ביחסים. למשבר כזה דווקא יש את הפוטנציאל להפוך למנוף לצמיחה ולשיםור הזוגיות. אבל, לא ניתן לעשות זאת בכוחות עצמיים. כאשר מתמודדים עם בגידה לבדכם, יש סכנה שתטאטאו את הרגשות הקשים המצטברים אל מתחת לשטיח, כדי להמשיך יחד בצורה סבירה ולשמור על הקיים. אך יחד איתם נמנעים מלברר לעצמכם את הסיבות למה שקרה ולטפל בבעייה בדרכים חדשות. עובדה שכאשר נתקלת שוב בבעייה התפרצו כל רגשותייך וספקותיך מחדש, וראית שהסדקים שנפערו באמון ביניכם לא התאחו כלל. מה שיקרה אם לא תטפלו בבעייה ביסודיות הוא שהספקות והחשדנות ימשיכו לנהל אותך, והוא ירגיש שדוחקים בו ומצרים את צעדיו, ולא נותנים לו חופש...לכן הצעד המצחייב הוא לגשת יחד באומץ לייעוץ זוגי, להכיר במה שכל אחד תרם להיווצרות הבעייה, בלי קשר לחומרת ה"תרומה". יש להניח שכל אחד היתה לו תרומה כלשהי, קטנה או גדולה, למה שקרה. ואחר כך בונים מחדש את הציפיות, הרצונות ההדדיים, משפרים את התקשורת, בוחנים פערים בסקס ובתחום ההיענות הרגשית והתקשורת ביניכם, ומחליטים מה עושים איתם בהסכמה זוגית.
שיהיה בהצלחה, אינכם יחידים בצרה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)