זוגיות עם עליות וירידות ובגידות מצידי ומצידו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות עם עליות וירידות ובגידות מצידי ומצידו
    אאא
    18/11/2021

אחרי 13 שנות זוגיות הבן זוג שלי החליט להיפרד ממני היה לנו הרבה עליות וירידות ובגידות מצידי וצידו והתגברנו על זה וכבר 3 שנים הכול היה טוב המשכנו הלאה והכל טוב ואז לפני 18 יום בדיוק הוא היה אצלי והאקס שלי מלפני 3 שנים שלח לי הודעה ועניתי לו זה היה משהו בקשר לעבודה והבן זוג שלי ראה והוא לא היה מוכן להאמין שזה בקשר לעבודה ובשבילו זה בגידה ושאני בגדתי בו והיה לנו ריב הוא לקח את כל הדברים שלו והבגדים ונפרד ממני ניסיתי להתחנן מה לא עשיתי בשביל שיחזור הוא לא מוכן נתתי לו כמה ימים שירגע ודיברתי אותו עוד פעם אין בשבילו אני בוגדת ולא מוכן לחזור גם אם יתהפך העלום שבוע שעבר הוא בא שכבנו ואחר כך הלך ויום שבת בערב הוא בא מאוחר ב 12:00 בלילה ישנו ובבוקר הוא נגע בי ושכבנו ואז שלחת לט הודעות בצהוריים הוא ענה כזה בקרירות ואז לא שלחתי במשך שלושה ימים אתמול שלחתי לו אם אני לא שואלת עלייך אתה לא שואל אז הנה לי אני בעבודה אמרתי לו אני צריכה להבין למה אתה מתנהג כך האם בשבדילך זה נגמר ואז הוא ענה לי כן התחננתי ובכיתי ואמרתי לו שטני אתאבד ואמר לי גם אם יתהפך העולם זה נגמר ... האם זה נגמר באמת 13 שנים מחיי הלכו כך האם הוא יחזור או שזה נגמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן אמון בתוך מערכת יחסים

מאור
    20/11/2021

אמון הוא כד זכוכית שביר מאוד.
    מרגע שהתנפץ, כל מאמצנו לאחות את השברים אולי יובילו לכד שלם אך מלא סדקים ושבריריות רבה.
    תמיד ולעד יראו הסדקים האלה.
    ותמיד יהיו חשדות וחוסר שקט.
    באשר אליו.
    ממש קשה לדעת מבלי לשמוע את הצד שלו.
    אני מאמין בתחושה שלי שבגידות מצד שניכם לא ממש נעלמו מחייכם גם לאחר ה"תיקון"
    לדעתי הוא הבין שכך לא יוכל להמשיך ושאין הרבה תקוה לצאת מהלופ הזה.
    אם את מניחה לו לאורך זמן והוא אינו יוצר קשר, כנראה שהוא באמת ממשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו